OSVAJA INOZEMSTVO

Senzualnoj Eciji halteri jako dobro stoje

25.11.2014 u 16:34

Bionic
Reading

Nema sumnje da će zgodna Ecija, koja nikada nije izgledala bolje, osvojiti i inozemnu publiku

Nakon što već godinama puni kazališta u Hrvatskoj i šire, na poziv Ministarstva kulture Republike Moldavije i 6. Internacionalnog kazališnog festivala MOLDFEST.RAMPA.RU, Ecija Ojdanić 27. studenog gostuje s predstavom 'Bobočka' na daskama kazališta From the Rose Street.

Nema sumnje da će zgodna Ecija, koja nikada nije izgledala bolje, osvojiti svu publiku. U prilog takvoj tvrdnji idu i njezine fotografije na kojima je vidimo u nesvakidašnjem izdanju – u halterima i s gitarom u ruci.

Festival MOLDFEST.RAMPA.RU okuplja kazališne skupine iz nekoliko zemalja, a uz Hrvatsku će sudjelovati: Moldavija, Rusija, Ukrajina, Bjelorusija, Gruzija, Kazahstan, Njemačka, Izrael, Poljska, Tadžikistan, Makedonija, Italija i Estonija.

Javnost će u nekoliko dana imati priliku vidjeti najbolje predstave različitih žanrova te će moći pratiti različite interpretacije klasičnih djela i predstave suvremenih autora. Svaka zemlja koja sudjeluje imat će priliku pokazati svoje predstave, time pružajući širok raspon tradicija, stilova i načina izvođenja. Na festivalu će se održati i tečajevi uz sudjelovanje iskusnih redatelja, dramatičara i kazališnih kritičara.