I DALJE BOMBA

Seksi Pamela prošetala kultni badić iz 'Baywatcha'

15.10.2009 u 14:53

Bionic
Reading

Pamela Anderson nakratko se vratila u dane slave prošetavši se na Funkshion Fashion Weeku u Miami Beachu u slavnom crvenom kupaćem iz serije 'Spasilačka služba', zadivivši seksi izgledom 17 godina kasnije

Usred novčanih posrtaja o kojima se glasno govori, Pamela Anderson na sve načine pokušava podebljati svoj bankovni račun. Tako dolazi, uz nezapamćenu pompu, do susjedne nam Crne Gore te navlači na sebe svog najslavnijeg televizijskog partnera – kultni crveni kupaći kostim iz serije 'Spasilačka služba'.

Prvi put Pamela je zablistala u slavnom badiću 1992. u poznatom serijalu, a u dane slave nakratko se vratila u srijedu na Funkshion Fashion Weeku u Miami Beachu prošetavši se u toj kultnoj minimalističkoj opravici.

Nakon dugog i ustrajnog promatranja, možemo zaključiti da je vječna Pamela i danas, 17 godina kasnije, izuzetno seksi i neodoljiva. Da bi razbila moguće ponavljanje, kupaćem je pridodala policijsku traku koju si je omotala oko nogu i masku zlog klauna da sakrije pokoju boru previše.