NEDA I BRENA K'O TINA

Seksi bake rasturaju estradu

07.03.2011 u 07:00

Bionic
Reading

K'o beba zvečku, reklo bi se: na stranu glazbeni izričaji, o ukusima je sve rečeno, a dvije estradne dive bivše države ionako pretežito žive na staroj slavi, no pred životnom energijom i mladenačkim izgledom možemo im se samo - pokloniti

Lepa Brena tako je nedavno sama za sebe izjavila da je sada 'seksi baka', iako joj je 'tek' 50 godina. Naglasak bi možda ipak trebao biti na pridjevku, uzmu li se u obzir fotografije s njezina posljednjeg koncerta u Rijeci. Dva i pol sata đipati po sceni i presvlačiti se nekoliko puta, između ostalog u minicu koja je otkrila da još ima noge 'do plafona', može rijetko koja baka.

...a Neda Ukraden sa 60 godina

Uz bok najvećoj platinastoj zvijezdi folka nekadašnje Jugoslavije može stati jednako znana i slušana brineta – Neda Ukraden. Cijelo desetljeće starija je od Brene, ali još izgleda k'o curica. Mnoge od njih zapravo bi se mogle posramiti pred njom, kažu oni koji su je vidjeli uživo na nekom od koncerata u Hrvatskoj. U Nedin dekolte, struk i guzu što prkosi gravitaciji pilje i dječaci koji bi joj mogli biti unuci.

Ako može najseksi svjetska baka, njihova kolegica Tina Turner, koja ponosito kroči prema 72. rođendanu, zašto ne bi i one? U tome (više) nismo Balkan. Granice su se odavno otvorile, sav 'know-how' o pomlađivanju imamo, a recept se zna. Nešto 'plastike' i kozmetike, optimalna prehrana i vježba, puno dobrih gena i životnog optimizma.

Najseksi baka u svom tipičnom 'kasu' nogama na kojima joj zavide djevojke