IZBJEGNITE SLIJEPE ULICE

Seks na brzaka ili ozbiljna veza?

  • Autor: Stribor Keví
  • Zadnja izmjena 23.06.2010 09:18
  • Objavljeno 23.06.2010 u 09:18
seks na brzaka

seks na brzaka

Izvor: Corbis / Autor: Uwe Krejci

Vrijeme je dragocjeno. Kada je do brzinskog seksa, ništa osim privlačnosti ne mora biti zadovoljeno. Kada je do svakodnevnog života, tada se nekoliko nužnih uvjeta mora zadovoljiti
Ansgar Photography

Ansgar Photography

Izvor: Corbis / Autor: Ansgar Photography

Niste već mjesec, dva, tri? Sve nekako titra i škaklja. Lagana vatrica tinja. Osobe pokraj kojih prolazite nisu više samo anonimna smetnja na putu. Zadržavate pogled na njima, analizirate ih, pretvarate ih u seksualne objekte. Likovi koje normalno ne biste ni zamijetili sada izgledaju sasvim privlačno. Dobro. Uspaljeni ste. Sve što je potrebno jest da vas druga osoba uzbuđuje. Trunka zaštite, trunka hopa-cupa, i sve se vraća u normalu.

Međutim, što ako ste u potrazi za ozbiljnom vezom? Za osobom koja nadilazi prag trenutnog zadovoljenja. Puno se govori kako odabrati. Sada nekoliko riječi kako ne pogriješiti. Kako ne potrošiti dragocjeno životno vrijeme.

Kada ste samo popaljeni, tek je važno da vas druga osoba seksualno privlači. Možda seks i ne ispadne najbolje. Nema veze. Sutra je novo predvečerje. Kada tražite nešto ozbiljno, tada postoji opasnost od gubitka nepotrebnog vremena, tjedana i mjeseci. Sve dok ne shvatite da vam odabrana osoba ne odgovara, da ste ušli u slijepu ulicu.

Evo pet trikova, prečaca kako izbjeći nepotrebno gubljenje vremena.

Prvi seks, baš prvi, otkriva da je odabrana osoba majstor nad majstorima. Vratolomije, egzibicije, bez zadrške, bez malih, slatkih nespretnosti. Sve otkriva da se praši kao porno zvijezda. Sve to otkriva preveliko seksualno iskustvo. To ne mora biti zapreka. Pogotovo u slučaju da tragate samo za gašenjem seksualne vatrice. Ipak, potrebno je zapitati se. Razmislite malo. Otkud to?

Privukao vas je izgled, ali nikako da dođete do nečega iza toga. Sve to na toj osobi je nekako lijepo za oči, ali nikako da se pokaže neka širina, dubina, neka treća dimenzija. Jedanput, dvaput, pa i triput. Dobro. Ali krenite nakon toga dalje. Tjedan dana čekanja dimenzionalnosti je više no dovoljno. Usko povezan s tim je i rječnik. Ta osoba, njeni prijatelji i obitelj izbacuju krnje rečenice, od kojih je svaka druga psovka uz uključenje raznih varijanti snošaja i spolnih organa. Bole uši, boli duša. Ne trpite to.

Povlači se po kauču, foteljama, stolicama u kuhinji uz višesatno ispijanje litara kave. Postoji li život izvan četiri zida? Nikakav poriv za izlaskom, izletom, šetnjom. I, na kraju, peti pokazatelj povezan s prethodnim je i nedostatak oduševljenja bilo čime.

Ne posjeduje ideju da se život svakog jutra iznova otkriva, da je tajanstven kao i univerzum koji nastanjuje. Neobična i zanimljiva pojava u vijestima? Izvanredna knjiga? Neka nova misao koja na nov način nešto objašnjava? Izazovna nova ideja koja poziva na raspravu s vama? Ništa. Nula. Muk.

Predobri ste za tu osobu. Krenite dalje. Postoji osoba s izgledom, seksualno prikladna, ali i sugovornik i pratitelj. Krenite dalje. Vrijeme je dragocjeno.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi