ANA STOJIĆ DEBAN

Šefica Zagrebačkog holdinga ne krije strast prema skupim dizajnerskim cipelama

28.11.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Ana Stojić Deban, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga, pojavila se na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović u pomno osmišljenoj modnoj kombinaciji

Stojić Deban dobro je poznata po svojoj ljubavi prema skupocjenim cipelama s potpisom, pa je na svečanom otvorenju Grand Casino Admirala prošloga mjeseca na zagrebačkim Vrbanima zaintrigirala mnoge odabirom plavih satenskih štikli s kristalima Swarovski i potpisom Manola Blahnika, čija je cijena oko 6000 kuna.

Predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga sinoć je pak zablistala u još jednom objektu žudnje mnogih fashionistica, odabravši sandale od baršuna u crvenoj boji s potpisom Gianvita Rossija, kakve su prošle godine zaludjele slavne zaljubljenice u modu.

  • +74
Poznati na reviji Aleksandre Dojčinović Izvor: Pixsell / Autor: Tportal montaža

Radi se o modelu Portofino, za koji treba izdvojiti više od 4000 tisuće kuna, a koji je Ana Stojić Deban uparila s haljinom od svjetlucave tkanine s trendi resicama i zanimljivim clutchem sa zlatnim detaljima.

Cipele Gianvita Rossija vrlo su popularne i među slavnim fashionisticama pa smo ih vidjeli i na Gigi Hadid, Penelope Cruz, Angelini ili Beyonce, ali i na našim modnim ovisnicama.

Pjevačica Jelena Rozga tako se počastila it štiklama otvorenih prstiju i s malom okruglom kopčom od tamnocrvenog baršuna. Zgodna Splićanka model Portofino rado nosi na ženstvene haljine, ali i na nastupima, pa se čini da su joj trenutačno najdraže koje ima u ormaru. Istu hit boju, ali model zatvorenih prstiju, ima i po mnogima jedna od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj, odvjetnica Jadranka Sloković.

Rossijevim gležnjačama od baršuna nisu odoljele ni dvije poznate trendseterice Iva Šarić Leko i Ljupka Gojić Mikić, koje ih rado uklapaju u svoje dnevne i večernje kombinacije.