TRENDI IZDANJE

Ni Josipa Rimac nije odoljela najvećem trendu sezone

28.11.2017 u 10:53

Bionic
Reading

Josipa Rimac, bivša kninska gradonačelnica, nije propustila modnu reviju jedne od najpopularnijih domaćih dizajnerica Aleksandre Dojčinović u zagrebačkoj Modernoj galeriji, na kojoj nije nedostajalo poznatih lica

Članica HDZ-a koja od jeseni obnaša funkciju državne tajnice u Ministarstvu uprave često je u središtu medijske pozornosti i zbog svojih modnih kombinacija.

Josipa je za modnu reviju Aleksandre Dojčinović igrala na sigurno pa se odlučila za crnu haljinu od baršuna A-kroja ukrašenu svjetlucavim nitima, naravno s dizajneričinim potpisom, koju je upotpunila štiklama i malim clutchem.

  • +74
Poznati na reviji Aleksandre Dojčinović Izvor: Pixsell / Autor: Tportal montaža

Jednostavan, a efektan večernji look političarka je zaokružila naušnicama i diskretnim make upom.

Kao i obično, kosu duljine do ispod ramena nosila je raspuštenu te stiliziranu s blago uvijenim krajevima.

  • +32
U Modernoj galeriji predstavljena nova kolekcija Aleksandre Dojčinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

Osim Josipe Rimac, u najnovijim kreacijama Aleksandre Dojčinović uživali su Severina, Danijela Martinović, Jole sa suprugom, Sandra Perković, Sanja Doležal, Anica Kovač, Ana Stojić Deban, Nevena Rendeli, Tihana Harapin Zalepugin, Iris Androšević Pinjuh, Kristina Krepela, Marija Borić, Maja Šuput, Korana Gvozdić, Ivana Mišerić i dr.

Riječ je o kolekciji koja naglašava osobnost i šalje poruku da je dozvoljeno baš sve, od robusnog remena, preko nježne čipkaste haljinice, snažno naglašenih ramena, do kožnog šorca visokog struka na gležnjače s vezicama od fine imitacije zmijske kože, a koje će iduće proljeće, bez sumnje, ukrasti sve poglede i biti najljepši saveznik haljinama Lei Lou.

U nedavnom intervjuu za tportal Aleksandra Dojčinović je ispričala kako je puno energije utrošila na pripremu revije u Modernoj galeriji.

'Nakon revije slijedi kratki odmor, pa blagdanski radni prosinac, kada ćemo utvrditi sve što bismo htjeli ispuniti iduće godine. Bit će to težak zadatak jer neće biti jednostavno nadmašiti 2017., u kojoj smo vrlo ozbiljno zakoračili prema inozemstvu. Planiramo to nastaviti i dogodine. Što se tiče novih trgovina u Hrvatskoj, moram reći da su ove dvije postojeće, u Zagrebu i Splitu, s obzirom na veličinu tržišta i kupovnu moć naših žena, sasvim dovoljne, a u inozemstvu smo već prisutni u brojnim buticima i taj broj želimo povećati', kazala je Dojčinović.