UVIJEK JE CHIC

Sedam outfita kojima je potvrdila status modne ikone

10.07.2015 u 15:22

  • +6

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Pariški Tjedan visoke mode ove godine nije propustila kraljica street stylea Jessica Alba te se u društvu prijateljice Kelly Sawyer dobro zabavljala na revijama i mondenim događanjima

Kako se može i očekivati od jedne modne ikone, Jessica je ostala dorasla zadatku i tijekom boravka u prijestolnici mode pokazala je nekoliko zavidnih oufita

Osim glamuroznih kreacija Giambatista Vallija i Tory Burch, na čijim je revijama bila počasna gošća, lijepa glumica i uspješna poslovna žena pokazala je nekoliko sjajnih street style izdanja.

Poznata po svom nepretencioznom casual stilu, proteklog tjedna pokazala je i nekoliko zanimljivih krpica novoga brenda koji se tek probija na modnoj sceni. Jedna od njih svakako je bila haljina s čipkastim rubom američkog brenda The Great, a on je toliko osvojio Jessicu da je, kako možete vidjeti u našoj fotogaleriji, nabavila dobar dio kolekcije.

Iza brenda The Great stoje dizajnerice Emily Current i Meritt Elliott, dvojac koji je 2008. pokrenuo iznimno uspješan jeans brend Current/Elliott. No 2012. razišle su se s vlasnikom brenda Sergeom Azrijom i odlučile krenuti ispočetka, a novi brend jednostavno nazvan The Great pokrenule su u proljeće ove godine.

Dizajnerice rade i kao stilistice te je jedna od njihovih klijentica i Jessica Alba, a ona ih je ovih dana sjajno reklamirala na pariškim ulicama.

'Radimo s Jessicom Albom već neko vrijeme. Sjajno je surađivati s njom jer jako voli modu i spremna je igrati se i kombinirati', kažu dizajnerice.