IZBJEGNITE DRAMU

Sedam navika koje će ga sigurno otjerati

20.12.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Ukoliko želite izbjeći u najmanju ruku dramu i svađu u vezi, a možda i prekid, potrebno je pokušati odoljeti lošim navikama koje će zasigurno narušiti vašu idiličnu vezu

Neke stvari i navike muškarcima doista smetaju i njihovo ponavljanje lako bi ga moglo navesti da počne razmišljati o prekidu, a u najboljem slučaju će izbiti žestoka svađa. Kako biste spriječili nepotrebnu dramu, pokušajte izbjegavati sedam loših navika koje i najbolje muškarce mogu izludjeti.

Kritiziranje njegove obitelji nikada nije dobra ideja. Bez obzira na to kako se osjećali, stručnjaci ne preporučuju otkrivanje koliko vas njegova obitelj izluđuje. Najvjerojatnije neće stati na vašu stranu, pa čak i ako sam zna da su mu rođaci pomalo

Laganje nikada nije dobro rješenje

čudni.

Špijuniranje, uhođenje i provjeravanje su odlike nesigurnih žena koje muškarcima nisu privlačne. Neprestan nadzor nad njegovim Facebook ili Twiiter profilom, porukama na mobitelu može stvoriti samo dodatnu i nepotrebnu sumnju te unijeti razdor među vas.

Svađa je sasvim normalna za svaki par, no svađa u javnosti je nepotrebna. Takvim ponašanjem nećete ništa riješiti, druge ćete zabaviti svojim problemima, a i vama i njemu će poslije biti neugodno.

Pretjerivanje u bilo čemu je rijetko kada privlačno. Opsjednutost vlastitom težinom ili konstantna nebriga o vlastitom izgledu nisu nikome privlačni. Ukoliko se prestanete brinuti samo i sebi, partner će misliti da ste se prestali brinuti i o njemu.

Mnoge žene misle da imaju taj dar da muškarca učine što boljim, međutim, tako uzrokuju brojne probleme u vezi. Upozoravanje na određene sitnice je dopušteno, no mijenjanje njegovog stila života, prehrane i odjeće rijetko koji muškarac će pozitivno podnijeti i ne pokušati pobjeći, što prije.

Svi bi htjeli imati uspješnu i iskrenu vezu, no izbjegavanje razgovora oko sitnih problema kako biste izbjegli dramu može samo stvoriti veće probleme. Dobra komunikacija i iskreni razgovori su ključ uspjeha svake dobre veze.

Laganje nije dobro rješenje, nikada i ni u jednoj situaciji. Tako ćete samo uništiti njegove povjerenje u vas i unijeti sumnju u vezu. Jednostavno mu recite istinu, ma što se dogodilo.