GORKA RASTAVA

Seal traži polovicu bogatstva Heidi Klum

30.04.2012 u 09:40

Bionic
Reading

Na sudu Seal može tražiti polovicu bogatstva bivše supruge koje je procijenjeno na 70 milijuna dolara te prihode od svih ugovora koje je supermodel potpisao tijekom njihovog braka

Kada je u travnju objavljena vijest da će Seal i Heidi Klum razvod braka morati okončati na sudu, mnogi su bili šokirani. Činilo se da je odluka o razvodu dogovor i želja oboje partnera, te da će svoj brak zaključiti mirno i dostojanstveno. No,

Seal navodno želi polovicu bogatstva svoje bivše supruge koje je procijenjeno na 70 milijuna dolara, piše stranica Vibevixen.com.

Iako su nakon zaruka potpisali predbračni sporazum, to nije spriječilo Seala da u sudskom podnesku zataji predbračni ugovor. 'Seal bi mogao tražiti polovicu prihoda koja je njegova supruga zaradila tijekom braka. On također može posjedovati dio njezine karijere i sljedećih godina ako prihodi dolaze temeljem ugovora potpisanih dok su bili zajedno jer se i to može smatrati zajedničkom imovinom', objasnio je pravni savjetnik.

Zvuči kao da slavnog supermodela čekaju velike nevolje, a možemo se nadati da neće doći i do bitke za skrbništvo nad djecom.