KATIE MU SAMO ŽELI NAUDITI

Scijentologija ipak nije kriva za raspad braka Toma Cruisea?

06.07.2012 u 15:30

Bionic
Reading

Brojna nagađanja oko razvoda Toma Crusiea i Katie Holmes pune medijske stupce. Vjeruje se kako Katie traži puno skrbništvo nad kćeri Suri jer je zabrinuta te smatra kako bi Tomova predanosti scijentologiji mogla naštetiti njihovoj šestogodišnjoj kćeri

Iako je medije obišla vijest kako je Katie zabrinuta zbog Tomove potpune predanosti scijentologiji te da se brine kako bi to moglo utjecati na šestogodišnju Suri, TMZ donosi sasvim drukčiju stranu priče te piše kako scijentologija uopće nije razlog njihovih bračnih problema.

'Kate je potpuno predana scijentologiji te pokazuje entuzijazam, osim toga, kada je god Tom bio odsutan i spriječen u dolasku na okupljanja, Katie se uvijek dragovoljno i rado odazivala. Ovdje se ne radi o borbi oko religije, već Katie koristi sva sredstva kako bi naudila Tomu', otkrio je izvor TMZ-u.

Zaraćeni supružnici više ne razgovaraju jedno s drugim, no Tom, prema tvrdnjama izvora, svakodnevno naziva Suri, i to po nekoliko puta. Izvori bliski Tomu tvrde da se glumac nosi s teretom negativnog publiciteta te da njegovi odvjetnici sve što je u njihovoj moći da to promijene.

Izvor blizak Katie donosi sasvim drukčiju priču tvrdeći kako je Tom nadgledao svaki Katein pokret, tretirajući je kao dijete te je prozivao za svaku manju ili veću grešku ili propust.

'Na kraju, Katie se osjećala kao da ne smije niti disati bez Tomova dopuštenja', navodi izvor dodajući kako je Tom bio vrlo ljubomoran i posesivan. Tako je čak i navodno tražio da za vrijeme snimanja filma 'Batman Begins' Katie ne leti istim avionom kao i ostatak ekipe, već njegovim privatnim avionom. Osim toga, kako navodi izvor, za vrijeme snimanja filma 'Thank You for Smoking' Tom je zahtijevao od producenata da povuku sve fotografije na kojima se Kate ljubi s filmskim partnerom Aaronom Eckhartom.