bezvremenski chic

Scarlett Johansson pokazala je zašto svakoj ženi treba dobro odijelo, a našla ga je u Mangu

14.09.2023 u 19:10

  • +4

Scarlett Johansson

Izvor: Profimedia / Autor: ILYA S. SAVENOK / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Scarlett Johansson zaplovila je poduzetničkim vodama te predstavila vlastiti brend za njegu kože The Outset u Nordstromu u New Yorku, a tom prilikom zablistala u tako jednostavnom, a tako moćnom i chic stajlingu. 'Baggy' sivo odijelo nikad nije izgledao tako chic

Scarlett Johansson prošle je godine zajedno s poduzetnicom Kate Foster osnovala beauty liniju s ciljem stvaranja 'čistih, nježnih i učinkovitih' proizvoda. Na svečanom predstavljaju beauty proizvoda svog brenda Scarlett je stigla u elegantnom sivom odijelu od tvida stiliziranim s odgovarajućim prslukom i bijelim topom.

Već dulje vrijeme odijela se smatraju više-manje uniseks krojenim komadom. Ipak, razlika između krojenja muške i ženske odjeće je osjetna. Ženska odijela često su uža i pripijenija od muških odijela. No, najnoviji izgled Scarlett Johansson na dobrom je putu to ispraviti i postaviti nova modna pravila. Zvijezda Asteroid Cityja pojavila se u New Yorki kako bi promovirala novi proizvod svog brenda za njegu kože s Nordstromom, Outset.

Za tu je prigodu 38-godišnja glumica odjenula ugljen sivo trodijelno odijelo iz Manga, koje se sastoji od 'boxy' sakoa jednostrukog kopčanja, prsluka i širokih plisiranih hlača. Pomno odabranim dodacima dala ženstveni štih svom stajlingu: slojevima zlatnih ogrlica s privjescima, malim prstenastim naušnicama od žada i zlata i krupnim zlatnim prstenjem. Stajling je nadopunila crnim tkanim natikačama marke Vivaia.

Što se tiče glamura, glumica se odlučila za prirodni sjaj s daškom rumenila i svijetlo ružičastim usnama. Dodala je bijelu francusku manikuru i grimiznu pedikuru, a plavu kosu skupila u glatku punđu.

  • +24
Mango Capsule Izvor: Promo fotografije / Autor: promo