ZANIMLJIVI DETALJI

Pronašli smo jaknu iz Manga koja će ove jeseni biti pravi hit

10.09.2023 u 13:37

Bionic
Reading

Mango jakna od tvida jedan je od najpoželjnijih modela za ovo prijelazno razdoblje pred nama, a zbog divne boje i zanimljivih detalja već je postala pravi hit među trendsetericama, koje je rado odijevaju za sve prigode

Mango i ove jeseni ima najbolji 'adut iz rukava', koji će, ne sumnjamo, ubrzo postati nezaobilazan na gradskim ulicama. Riječ je o jakni od tvida, ravnog dizajna i s okruglim izrezom, koji na prednjoj strani ima četiri džepa s preklopom i dolazi u neodoljivoj mint zelenoj nijansi.

Ono što upada u oko su i gumbi na prednjem dijelu u obliku srca i s efektom dragog kamenja, a zahvaljujući pristupačnoj cijeni, od tek 69,99 eura, ne sumnjamo da će u kratkom roku biti rasprodana. Za to već postoje naznake budući da su pojedine veličine odavno rasprodane.

Ova elegantna jakna od tvida savršen je odabir ukoliko poželite odmak od klasičnih kožnih ili traper, kao i popularnih bomber jakni, osobito jer svojim dizajnom neodoljivo podsjeća na puno skuplje Chanel modele.

  • +2
Mango jakna od tvida Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Postoje komadi koji nikada ne izlaze iz stila: traperice, bijela majica i Chanelova jakna', svojedobno je izjavio slavni Karl Lagerfeld, a njegova izjava nije bila daleko od istine. Nakon što je prije više od 60 godina predstavljena javnosti, jakna od tvida u svim svojim verzijama kontinuirano krasi kolekcije francuske modne kuće, uz prošivene torbe i cipele s 'kapicom' predstavljajući njezin zašitni simbol.

SEZONSKI POGODAK

Dočekajte jesen sa stilom: Najbolje lagane jakne s polica trgovina

Pogledaj galeriju

Ono što je zajedničko svim modelima jakni od tvida njihov je luksuzni dojam neovisno o tome je li riječ o dizajnerskoj verziji ili onoj s potpisom pristupačnih high street brendova, kao što je ovdje slučaj s Mangom, a osim luksuznog dojma krasi ih status modnog klasika zahvaljujući kojemu sezonama predstavljaju pametnu investiciju.