ŠTO ONE ŽELE?

Saznaj tajni kod za privlačenje cura

15.02.2011 u 13:25

Bionic
Reading

Znamo, teško je čitati ženske misli i pogoditi što im se sviđa. Ipak, postoje neke stvari na koje se cure pale. Saznaj koje su to

Samopouzdanje

Ti ne ideš već utabanim stazama, već imaš samo svoj, jedinstveni put. Što god radio, ti vjeruješ u to i upravo je to ono nešto što privlači suprotan spol. 'Možda će biti teško, ali ja ću učiniti sve što treba i na kraju će sve biti dobro' stav je koji ti s ponosom nosiš, koji se iščitava iz svakog tvog pokreta i koji ulijeva sigurnost curama. E, upravo je to samopouzdanje i prva stvar koja će privući djevojku.

Dva D - dinamičnost i duhovitost

Cure obožavaju dečke koji vode dinamičan život i k tome su duhoviti. Ako stalno nekamo juriš, od škole do treninga, od volontiranja u skloništu za životinja do tečaja gitare, sigurno ćeš privući njezinu pozornost. 'Ovaj tip zaista ima zanimljiv život', sigurno će pomisliti. Ako je uz ovo uspiješ i nasmijati nekim dobrim vicem, provalom ili anegdotom, očarat ćeš je.

Misterioznost

Misteriozni dečki nisu samo oni iz romana ili s filmova koji privlače djevojke. Misteriozni dečki ponašaju se tako da se cure uvijek pitaju: 'Hm, koji je njegov sljedeći korak?' Ovdje je važno ponašati se pomalo kulerski, ali u sto posto pozitivnom smislu. Kod nas se pod kulerskim ponašanjem obično smatra nekakvo razbijanje, agresivnost, svađa i slično. No, pravo pozitivno kulerstvo je kada ti imaš cilj u životu i ne želiš da te išta spriječi u njegovom ispunjenju. Dakle, ako želiš imati curu, ne smiješ dopustiti da izgledaš kao očajni tražitelj cure koji će prići bilo gdje bilo kojoj. Očaj tjera ljude od tebe. Bitno je zauzeti stav: 'Znam svoje mane i vrline i vjerujem da će naići ona kojoj se sviđam!' Ne vjeruješ u ovo? Zar nisi već toliko puta vidio dečka koji ima super komada, a oduvijek si ga smatrao izrazito neuglednim tipom. Vjeruj, puno toga je u stavu! Onom pozitivnom, naravno.

Nježnost

Ako misliš da je put do ženskog srca tako da je uvrijediš, budeš neugodan ili čak i fizički grub – grdno se varaš. Cure ne vole grubijane, posebno ne dečke koji su grubi prema ženskom spolu. Također, ne vole ni krajnosti, odnosno tipove koji su previše ljubazni ili, bolje reći, koji su neprirodno uljudni i uglađeni. Kao i u svemu treba imati mjere, ali prava, iskrena nježnost definitivno pali. Kada je vidiš, iskreno joj se nasmiješi, daj joj, također iskreni, kompliment. Poklanjaj joj pažnju kada misliš da ona to zavređuje, ignoriraj je kada misliš da se ponaša blesavo. Dakle, budi džentlmen sa svojim ja, odnosno pokaži joj da možeš biti itekako nježan prema njoj, ali isto tako pokazati joj da ti se ne sviđa nešto što govori ili način na koji se ponaša.