ŽENSKI SIGNALI

Saznaj sviđaš li joj se zaista

21.01.2011 u 10:10

Bionic
Reading

Nisi siguran što znače svi oni njezini dugi pogledi, zagonetni osmjesi i činjenica da se mota uvijek negdje blizu tebe? Premda bi i sve to moglo biti siguran znak da joj se jako sviđaš, evo kako ćeš biti još sigurniji da je pala na tebe

Promatraj njezine prijateljice

Promotri njezine prijateljice i mnogo toga bit će ti jasno! Ako se one smijulje, šapću i gledaju u tebe ili, još očitije, spominju tvoje ime – sviđaš joj se!

Kako te gleda?

Nisu sve djevojke iste, ali kada joj se dečko sviđa ili kada bulje bez treptanja u njega ili ga pogledaju i čim im se susretnu pogledi, ona brzo spusti svoj pogled, jer se jako srami i neugodno joj je. Samopouzdanije djevojke obično mogu dugo izdržati pogled i buljiti, a one sramežljivije čine suprotno.

Zabija se u tebe

Ovaj tjedan u školi se već dvaput 'slučajno' zaletjela u tebe. Haha, mora da je dobra glumica ako si joj to zaista povjeravao. Naime, sudaranje je odlična prilika da te dotakne, omiriši i dođe u kontakt s tobom. Ako joj pritom ispadne knjiga ili torba, to je tipičan prizor iz tinejdžerskih romantičnih filmova koji u stvarnom životu itekako mogu upaliti.

Pozeleni od ljubomore kad te vidi s drugom curom

Ta druga cura može biti samo tvoja frendica, ali djevojka kojoj se sviđaš to možda ne zna. No i ako zna, ljubomorna je na bilo koju osobu ženskog roda koja je u tvojoj blizini. A ako još k tome ti sa svojom prijateljicom flertuješ, odnosno zagrliš je ili primiš za ruku, djevojka kojoj se sviđaš doslovno će pozelenjeti ili pocrvenjeti od ljubomore. Ako ti u ovakvim i sličnim situacijama uputi ljut, prezriv pogled, a frendicu gleda kao da bi je taj tren smrsrkala – znači da joj se sviđaš.

Čitaj između redaka

Ako ste se već upoznali i pričate, ali ti još uvijek nisi uhvatio njezine neverbalne signale, pokušaj pročitati sljedeće – ona kaže: 'Zima mi je, jako mi je zima!' i pri tome se trese i gleda u tebe. Ovo je znak da bi joj trebao dati svoj džemper ili jaknu i tako pokazati da se i ona tebi sviđa. Ako sve prođe bez toga da ti reagiraš i daš joj jaknu kao pravi džentlmen, jako će se razočarati.

Smije se na tvoje viceve

U društvu tvoje šale i nisu dosad bile tako popularne, ali sada se ona smije na sve njih i hvali te kako si duhovit. To je zato što joj se sviđaš.

Izlazi na mjesta na koja i ti

Saznala je u koji kafić zalaziš i sada je i ona tamo svakog vikenda. Ili se upisala u istu izvannastavnu aktivnost kao i ti. Ili na isti tečaj. Sve ovo čini samo da ti bude čim bliže i da te što češće može imati kraj sebe.

Dala ti je svoj broj telefona

Ovo je jedan od najočitijih znakova da joj se jako, jako sviđaš. Ovo znači da bi joj trebao poslati poruku, nazvati je, pozvati van. Znaj da joj je za ovaj korak sigurno trebalo mnogo hrabrosti i potrudi se reagirati i vratiti istom mjerom.

Dakle, bitno je čitati neverbalne signale. Neverbalna komunikacija obično nam mnogo bolje otkriva situaciju od izgovorenih riječi. Šuti, promatraj i – reagiraj.