odličan model

Savršeno udobne i elegantne: Ovo su cipele zbog kojih balerinke padaju u drugi plan

16.03.2024 u 10:46

  • +2

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: ULICES RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Katie Holme s razlogom slovi za kraljicu ulične mode, a ovog puta pažnju je privukla ležernim stajlingom. No, i urbane široke traperice i chic džemper pali su u drugi plan pred plavim Mary Jane balerinkama

Glumica Katie Holmes provela je još jedan ležeran i lijep dan u New Yorku. Slobodno vrijeme iskoristila je za šetnju sa svojim simpatičnim rođakom, a pri tome pokazala i zašto je zovu kraljicom ulične mode.

Traperice širokih nogavica i kraćeg kroja, spojene s bijelim puloverom zvonolikih rukava te džemperom s našivenim džepovima i zlatnim gumbima bili su njezin izbor za još jedna uspješan i chic dnevni look. A posebnu pažnju privukao je izbor cipela – umjesto za klasičnim balerinkama, Katie je posegnula za Mary Jane modelom balerinki i taj izbor se pokazao punim pogotkom. Udobne i elegantne, ove cipele odličan su izbor za dnevne i večernje prilike, a jednako se dobro kombiniraju s trapericama, ali i haljinama i suknjama.

Katie je umjesto klasičnih crnih odabrala model u pastelno plavoj boji, nježnoj nijansi kao stvorenoj za proljetnu sezonu, ravnih potplata i tankom elastičnom trakicom preko rista. Dizajn ovog modela potpisuje ATP Atelier, švedski modni brend koji se ističe 'otmjenim luksuzom', a prodaju se po cijeni od 417 eura.

Inače, ovaj model cipela svakog proljeća zavlada street styleom, a tradicionalne pariške cipele slove kao sjajan spoj udobnosti i elegancije. Karakterizira ih elegantnih remenčić preko rista, a tradicionalni oblik uključivao je udobnu potpeticu, dok modernije varijante uključuju i ravne modele i modele s visokim potpeticama u nizu boja i uzoraka. A modni znalci se slažu – ako biste ovog proljeća trebali uložiti u samo jedan par cipela, s Mary Jane modelom sigurno nećete pogriješiti.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia