MADE IN CROATIA

Savršeni za ljeto: Ovi ženstveni i chic komadi svidjet će se ljubiteljicama modnog minimalizma

24.06.2021 u 16:57

Bionic
Reading

Ljetne vrućine podnošljivije su u lepršavoj, 'oversized' odjeći koja ne sputava te je izrađena od pamuka, viskoze, lana, svile ili jute

Naš poznati dizajner Ivan Alduk osmislio je novu cruise kolekciju koja je svojevrsni nastavak aktualne 'Summer of '1', ali u znatno opuštenijem vizualnom izdanju.

'Izuzetno lagana, udobna i nosiva odjeća za svaki dan, ali i za neke posebnije prilike je zadržala ženstvenost i modernost u dizajnu na jedan novi, nesputani, lagano predimenzionirani način. Kolorit cruise kolekcije je uz nove siluete i modele definitivno osvježenje u ove sparne dane te sam, po reakcijama ženskog dijela ekipe na snimanju ove kampanje, siguran da smo napravili ne samo dobar projekt već izvrsnu odjeću koja se manje veže za sezonu, a više za dugotrajnost nošenja i nadogradnju osobnog stila', kaže Ivan Alduk.

Kolekcijom maksi haljina fluidne siluete, kratkih nabranih haljina sa širim rukavima, kombinezona sportskog prizvuka, kao i topova, hlača te praktičnih ljetnih jutenih torbi prevladavaju tonovi zelene, mint, bež, pijeska, bijele, roza i crvene boje. Isključivo prirodne tkanine kao što su pamuk, viskoza, lan, svila i juta su glavni temelj ove cruise kolekcija koje ne samo da je vizualno atraktivna, već i nosiva u raznim situacijama, a dizajner posebno naglašava i jednostavnost održavanja pod motom 'ubaciš na 30 i to je to'!

  • +5
Alduk Cruise Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

'Biti očekivan i predvidljiv je nešto što nastojim izbjeći jer moda mora pomicati granice, dizajner rušiti vlastite barijere, a stava sam da smo te granice pomaknuli i ovom kolekcijom jer uz našu uspješnu ready-to-wear liniju i liniju vjenčanica, klijentima sada nudimo i odjeću za svaki dan', rekao je Ivan.