VOJVOTKINJA U TOČKICAMA

Kate Middleton servirala retro izdanje na Wimbledonu: Haljinu omiljenog brenda začinila laskavim cipelama

05.07.2022 u 17:05

Bionic
Reading

Novo izdanje teniskog turnira Wimbledon očekivano nisu željeli propustiti članovi britanske kraljevske obitelj na čelu s Kate Middleton i princom Williamom. Slavni par iz kraljevske lože promatrao je teniski meč Novaka Đokovića, a britanska miljenica i ovoga puta privukla je pažnju svojim modnim odabirom

Na tribinama Wimbledona vojvotkinja od Cambridgea plijenila je elegancijom u plavoj haljini s bijelim točkicama, a i ovim izdanjem jasno je dala do znanja koji je njezin novi omiljeni brend.

  • +2
Kate Middleton na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Riječ je o haljini dizajnerice Alessandre Rich kakvim britanska miljenica od 2018. godine pokazuje naklonost. U svojoj kolekciji u ormaru Kate danas ima pozamašan broj haljina s njezinim potpisom, a i posljednjom u nizu uspjela je zaraditi usporedbe s nikad prežaljenom princezom Dianom.

Romantičan, retro dojam haljine, osim uzorkom točkica, dodatno je naglašen detaljem plisirane tkanine i puf rukava, a nju je zaokružila bijelim komadima, poput torbice s potpisom britanskog brenda Mulberry i visokih, slingback cipela s crnom kapicom koju, poput haljine, potpisuje Rich.