Popusti do 80%

Savršen trenutak za shopping u Designer Outletu Croatia

04.02.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Shopping groznica koja je zavladala nakon blagdana još uvijek traje. Sada više nemate razloga za čekanje jer nakon prvog kruga zimskih sniženja koji je iza nas, popusti u drugom krugu još su veći, a ponuda sniženih komada još šira. Designer Outlet Croatia nudi više od 100 fashion i lifestyle brendova sniženih tijekom cijele godine, a u drugom valu ovosezonskih sniženja donosi FINAL SALE ponudu u kojoj odabrane komade možete pronaći na popustu do neodoljivih 80%

Vjerujemo da ste već iskoristili ponude zimskih sniženja, ali 80% popusta zaista zvuči primamljivo, pogotovo kad je riječ o brandovima poput Retro Jeansa, Under Armoura, Adidasa, Guessa, Sportine, Timberlanda i mnogih drugih čiju ponudu možete pronaći u modnom gradiću u malom. Sezonska sniženja su na samom vrhuncu pa u ovom periodu ne propustite uloviti sve one komade koje ste kroz godinu ipak odlučili ostaviti na policama u trgovinama. Ako ste u potrazi za idealnom dnevnom kombinacijom u kojoj ćete se osjećati ugodno i chic ili ako tražite casual komade za svakodnevne aktivnosti, u ponudi Designer Outleta Croatia pronaći ćete rješenje za sve modne izazove. Uz fashion ponudu, tu je i širok izbor sportskih brendova ukoliko vam je potrebna dodatna motivacija da ovu godinu započnete fizičkim aktivnostima.

Sve je više sunčanih dana pred nama pa je ova jedinstvena shopping destinacija idealna za provesti vrijeme na otvorenom i uloviti super komade na popustu do 80%. Na samo 20 minuta od centra Zagreba u Trgovačkoj zoni Rugvica i na stranici potražite najbolje komade iz FINAL SALE ponude Designer Outleta Croatia.