MODNI ULOVI

Savršen spoj uz minimalno truda: Ovi komadi pristaju baš uz sve modele traperica

29.05.2019 u 14:44

Bionic
Reading

Ako vam je dosadilo kombinirati traperice s običnim bijelim majicama, a istovremeno želite postići jednaki efekt - izgledati dobro uz minimalno truda, onda je ovaj savršeni proljetni spoj traperica i topića idealan izbor za vas

Ovog proljeća zavladala je opća pomama za retro topićima u kombinaciji s trapericama. U modi su efektni topići s 'puf' rukavima, a posebice uski milkmade topići ravno rezanog dekoltea, kao i retro topići s halter ovratnicima.

Trendseterice diljem svijeta trendi topiće vintage izgleda u posljednje vrijeme sve češće kombiniraju s raznoraznim modelima traperica, a ova jednostavna i chic kombinacija obožavana je i zato što je odlična za sve vremenske uvjete i godišnja doba.

Trgovine su preplavili neodoljivi modeli topića, a mi smo izdvojili 20 favorita po uzoru na modne odabire vodećih modnih blogerica i fashionistica.

Bez obzira za koji se kroj traperica odlučite, dobro je znati da izdvojeni modeli topića pristaju uz apsolutno sve traperice u vašem ormaru. Zavirite u galeriju i pronađite omiljeni topić kojim ćete upotpuniti svoj ormar.

  • +15
Topići idealni u kombinaciji s trapericama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije