s miu miu potpisom

Nosiva od jutra do mraka: Ovo je trenutno najpoželjnija torbica, a modne zaljubljenice joj ne mogu odoljeti

03.08.2022 u 10:23

Bionic
Reading

Torbice su oduvijek bile modni dodatak kojim zaljubljenice u modu najteže mogu odoljeti. Torbe koje su male, slatke, kompaktne i nosive na ramenu od jutra do večeri kotiraju visoko na listi najpoželjnijih, a modna kuća Miu Miu tradicinalno ima provjeren recept za 'savršenu torbicu'. Naime, upravo je torbica s potpisom omiljenog talijanskog brenda trenutno jedna od najpoželjnijih

Miu Miu je poput Prade: dvije sestrinske modne kuće u mogućnosti su učiniti da svaki njihov dodatak postane viralan. Miuccia Prada jednostavno ima čarobnu ruku i nevjerojatno izoštren nos za modne detalje koji baš svi žele imati u ormaru.

Nije bitno radi li se o heklanoj torbi ili oksfordicama s efektno ugrađenim novčićem na ristu - mašta talijanske kreatorice neiscrpan je izvor trenutno najpoželjnijih dodataka. Posljednji hit u nizu je slatka, mala i jednostavno savršene torbica s potpisom modne kuće Miu Miu. Fenomenalan modni dodatak koji baš svaka zaljubljenica u modu priželjkuje.

U sklopu linije 'Matelassé' talijanska tvrtka kreirala je mini torbu popularnog 'hobo' oblika koja oduševljava modne znalce. Emily Ratajkowski jedna je od posljednjih koja je pala na šarm ovog dizajna, odabravši primjerak u crnoj boji.

Torba, koju smo već imali prilike vidjeti u Miu Miu kolekciji za jesen i zima 2022. savršene je veličine da postane osnovna dnevna, ali i savršena party torba.

  • +2
Miu Miu Matelassé torba Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Jednostavnog, no opet vrlo upečatljivog izgleda zahvaljujući prošivenom materijalu ova torba se nevjerojatno lako kombinira s dnevnim stajlinzima, ali i večernjim, elegantnijim izgledima što dokazuje i stajling Emili Sindlev koja ju je isfurala sa zlatnom haljinom prekrivenom našivenim sjajnim ukrasima.

Inače, ova trenutno jedna od najpoželjnijih torbica dostupna je u raznim bojama, od žute do crvene, pa sve do 'paunovo plave' verzije, koja je, zahvaljujući upečatljivom izgledu, jedna od najgledanijih na Instagramu, često izvoru modne inspiracije.