kupovina iz udobnosti vlastitog doma

Savršen online shopping u 3 koraka

26.05.2022 u 12:20

Bionic
Reading

Pandemija je donijela velike promjene u našim životima

Svi smo otkrili prednosti online shoppinga, prije svega komfor kupovine iz udobnosti vlastitog doma. Ipak, iskustvo online kupovine može se pretvoriti u noćnu moru ako se ne držite nekih pravila:

  1. Kupujte samo s provjerenih stranica. Ako se ne radi o stranici s koje redovito naručujete, posebno ako se radi o odjeći, može se dogoditi da naručeni predmet u stvarnom životu nije ni izbliza tako atraktivan kao online. Ako ste iz bilo kojeg razloga nesigurni, odaberite plaćanje pouzećem. Neka vas ne brine ako kod sebe nemate gotovine, najbolje dostavne službe nude kartično plaćanje pouzećem.
  2. Dostavna služba je jedna od najvažnijih stavki uspješnog online shoppinga, stoga pazite da odaberete pouzdanu dostavnu službu. Mnogi web shopovi omogućuju odabir dostavne službe. Neke od njih se plaćaju dodatno, ali ponekad je bolje odvojiti koju kunu više da budete sigurni da će vaša pošiljka stići neoštećena i na vrijeme.
  3. Prilagodite dostavu svom ritmu. Mnogi od nas nisu kod kuće u radno vrijeme. Neki mogu odabrati dostavu na posao, a neki ne. Srećom, danas postoji mnogo opcija dostave te možete biti sigurni da ćete svoj paket preuzeti upravo onda kada želite i upravo tamo gdje želite. GLS Flex Delivery dostava je koja se potpuno prilagođava vašim željama i dnevnom ritmu.

Uz GLS Flex Delivery dostavu možete naručiti na kućnu ili bilo koju drugu adresu. Ako niste na adresi možete odabrati dostavu u obližnji Paket Shop – partnersku maloprodajnu lokaciju. Želite li paket preuzeti kad god vam paše, za vas je idealna dostava na GLS Paketomat s kojeg pošiljku možete podići 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Preuzimanje je također jednostavno – samo ukucate PIN koji ste prethodno dobili i pretinac s vašom pošiljkom je otvoren.

Fleksibilna dostava vam omogućuje i da se predomislite – pomoću Delivery Managera jednostavno promijenite adresu, odaberite dostavu u Paket Shop ili na Paketomat. Čak i ako je promjena dostave u posljednji čas, direktnim telefonskim kontaktom s kurirom sve će biti riješeno. Odabir provjerenog web shopa i pouzdane dostave poput GLS Flex Delivery siguran su recept za uživanje u iskustvu online shoppinga bez nepotrebnih glavobolja.