ZAHVALJUJUĆI ZARI

Ove bajkovite cipele neprestano viđamo na Instagramu, a sada su dobile jeftinu verziju

21.03.2022 u 08:38

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme Instagram su preplavile fotografije cipela koje podsjećaju na one koje nose princeze iz bajki, a kao što je slučaj s brojnim aktualnim trendovima, španjolska Zara nije ostala imuna niti na ovaj

Iz tjedna u tjedan Zarina ponuda za novu proljetnu sezonu bogatija je za neke nove komade koji će nesumnjivo postići veliki uspjeh kod modnih ovisnica. U kategoriji obuće Zarin dizajnerski tim sada je ponudio balerinke i slingback cipele koje izgledom neodoljivo podjećaju na hit cipele s Instagrama.

Prepoznatljive, blještave mašte, ‘pepeljugine’ cipele koje su zaludile ljubiteljice mode diljem svijeta djelo su brenda Mach & Mach, a njihovu pristupačnu verziju Zara danas nudi po cijeni od 450 kuna.

Mach and Mach dolazi iz Tbilisija u Gruziji, a pokrenule su ga 2012. sestre Nina i Gvantsa Macharashvili. Najpoznatije su po cipelama optočenima kamenčićima, a međunarodnu pozornost stekle su 2020., nakon što su na Tjednu mode u Parizu predstavile svoju obuću. Nije trebalo dugo čekati da se nađu na feedovima zvijezda poput Kendall Jenner ili Due Lipe, ali i modno osviještenih djevojaka s Instagrama, pa se sad njihove štikle ukrašene kristalima, s dvostrukom mašnom i remenom oko gležnjeva viđaju u svakom kutku Instagrama.

  • +4
Pepeljuga cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije