ZATO SE NE RASTAJE

Sarah Jessica Parker se boji da ne ostane bez love

05.02.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Osim što se ne rastaje zbog šestogodišnjeg sina, Sarah Jessica Parker ne želi napustiti supruga Matthewa Brodericka jer se boji da ne ostane bez novca

Glavni razlog zbog kojeg je Sarah Jessica Parker ipak odlučila da se neće razvesti od svog dugogodišnjeg supruga, koji je imao aferu sa 25-godišnjakinjom, jest novac.

Tako je glumica, da ne bi izgubila više milijuna vrijedno bogatstvo, suprugu Matthewu Brodericku odlučila prijeći preko svega, a uz novac, razlog je i njihov šestogodišnji sin James Wilkie, zbog kojeg su odlučili ponovno živjeti zajedno nakon što su neko vrijeme živjeli odvojeno.

Izvor blizak paru izjavio je da je obitelj Sarah Jessice bila jako siromašna kada je ona bila mala i da se zato boji da ponovo ne dođe do toga. 'Njezina je obitelj bila vrlo siromašna. Imala je sedmero braće i sestara i često je govorila da je tužna što nije dobila poklon za rođendan. Vjerojatno je sada brine činjenica da bi Matthew mogao otići od nje s golemom svotom novca', izjavio je izvor blizak zvijezdi serije 'Seks i grad'.