elegantno i u trendu

Sanja Musić Milanović ima još jedan moćan poslovni stajling, no ovoga puta pažnju je privukla izborom cipela

07.06.2022 u 12:25

Bionic
Reading

Sanja Musić Milanović sudjelovala na konferenciji za medije kojom je najavljeno ovogodišnje izdanje UNICEF-ove humanitarne utrke Mliječna staza. Poznata po jednostavnim, ali vrlo efektnim stajlinzima, prva dama i ovog puta pokazala je moćno poslovno izdanje koje odiše elegancijom, no daleko je od klasičnog i staromodnog

Kada su u pitanju poslovna događanja, dobro odijelo uvijek je sjajan izbor, a dobro to zna Sanja Musić Milanović te je pokazala još jednu sjajnu kombinaciju kao sjajan primjer poslovne elegancije.

Supruga predsjednika Zorana Milanovića poznata je po jednostavnom, ali vrlo elegantnom i profinjenom modnom izričaju. Iako najčešće bira haljine, i to one A-kroja, ovog puta izbor je pao na odijelo, moćnu kombinaciju koja je ove modne sezone došla u fokus. Vrlo elegantna, primjerena, a opet s druge strane ženstvena i elegantna, poslovna odijela jedan su od onih modnih izbora kojima je gotovo nemoguće pogriješiti.

  • +4
Sanja Musić Milanović Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic

Po pitanju boja Musić Milanović, po struci liječnica, i ovog puta igrala je na sigurno pa se držala dobro provjerene kombinacija bijele bluze i plavog odijela.

No iako je sklona modnoj klasici, Musić Milanović ipak prati trendove, a hit detalje i komade suptilno uvrštava u svoje stjalinge. Tako je umjesto klasičnog odijela posegnula za modelom duljeg sakoa koji je sezao sve do bedra i time laskavo pratio siluetu. Također, pažnju je privukao izbor obuće – umjesto klasičnih i uobičajenih salonki, u ovoj kombinaciji našle su se ove sezone vrlo trendi slingback sandale na vezanje oko gležnja i to u svijetloplavoj varijanti.

  • +9
Slingback sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije