PROVJERENA KOMBINACIJA

Sanja Musić Milanović igrala na sigurno pa odabrala odijelo koje tako laska figuri

23.05.2024 u 17:40

Bionic
Reading

Na konferenciji Zajedno za zdrav način života, održanoj u srijedu u Ljubljani, sudjelovala je i supruga predsjednika Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović. Za ovu prigodu Sanja je odabrala elegantno odijelo kojim nije mogla pogriješiti

Sanja Musić Milanović stigla je u Ljubljanu kako bi sudjelovala na konferenciji Zajedno za zdrav način života. Riječ je o konferenciji koju je organizirao slovenski Nacionalni institut za javno zdravstvo, a održan je pod pokroviteljstvom supruga predsjednice Republike Slovenije Aleša Musara.

Za ovu prigodu supruga hrvatskog predsjednika odabrala je tamnoplavo odijelo s dužim sakoom ispod kojeg je imala chic bluzu u prelijepoj nijansi plave s visokim ovratnikom, a na odijelo je zakačila i zanimljiv broš koji je podigao cijelu kombinaciju.

Ovakav model odijela savršen je za naglašavanje linije i može poslužiti i za poslovne kombinacije, ali i za primjerice neke svečanije prigode. Cijelu kombinaciju Sanja Musić Milanović zaokružila je klasičnim crnim salonkama s istaknutim špic vrhom.

  • +2
Sanja Musić Milanović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Filip Glas

Kose skupljene u nisku punđu, s nekoliko pramenova puštenih da uokvire lice, prva dama Hrvatske usne je naglasila crvenim ružem, a tu su bile i upečatljive naušnice za potpuni dojam.

Inače, Sanju Musić Milanović nemamo često prilike vidjeti sa skupljenom kosom, budući da je najčešće nosi raspuštenu i u laganim valovima, no moramo priznati, ovo joj pristaje odlično.

sve osim nogometa