EGZOTIČNO PUTOVANJE

Sanja Duggan na Maldivima s najdražim muškarcem

28.03.2012 u 08:11

Bionic
Reading

Bivša manekenka i uspješna poduzetnica Sanja Duggan provela je nezaboravan odmor na Maldivima sa, najvažnijim muškarcem u svom životu, sinom Lennonom Bennetom i dragom prijateljicom, novinarkom Fani Stipković

Bivša manekenka i uspješna poduzetnica, Sanja Duggan, uživala je na dalekom putovanju i odmoru sa svojim s četverogodišnjim sinčićem, ali i prijateljicom Fani Stipković, novinarkom 'Red Carpeta' Nove TV, piše Story.

Otočna država u Indijskom oceanu Maldivi svima je poznata destinacija, pa su i sjećanja na kristalno bijele pješčane plaže i vodene bungalove, kokosove palme i tirkizne lagune te ču­desne koraljne grebene bila dovoljna da se odluka o putovanju donese u trenutku.

Tro­je svjetskih putnika otputovalo je na Maldi­ve početkom ožujka, a od bliskih prijatelja Sanje Duggan doznajemo da se ljetovanju najviše veselio najmlađi putnik Len­non.
Otoke koji su dugo bili jedna od najbolje čuvanih tajni na svijetu, dječak je posjetio čak četiri puta, gotovo koliko i egzotične Havaje na kojima je, pak, bio u društvu roditelja, mame Sanje i tate Frane Barbierija.