PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Sandra Perković u bikiniju zapalila društvene mreže

30.06.2017 u 14:48

Bionic
Reading

Naša dvostruka olimpijka osim što izaziva divljenje svojim sportskim uspjesima, plijeni pozornost i svojim isklesanim tijelom

Sandra Perković koju mnogi uspoređuju i s Khloe Kardashian koja je također istesala figuru do savršenstva, objavila je zanimljivu fotografiju u bikiniju koja je oduševila njezine brojne pratitelje na Instagramu.

Zgodna 26-godišnja sportašica ovih dana uživa u Medulinu, a obožavatelje je ostavila bez daha u trendi kupaćem kostimu koji joj stoji kao saliven.

'After every storm the sun will smile; for every problem there is a solution, and the soul's indefeasible duty is to be of good cheer' (ili u prijevodu 'Nakon svake oluje sunce će se osmijehnuti; za svaki problem postoji rješenje, a neophodna obaveza duše je da bude dobro raspoložena'), napisala je pored fotografije naša atraktivna sportašica.

'Vraže' ili 'Vani je vruće, ali Sandra, goriš!' bili su samo neki od komplimenata upućenih lijepoj atletičarki.

Inače, Sandra je za tportal.hr otkrila u čemu je tajna njezine savršene linije.

'Prehrana mi je jako šarolika, raznovrsna. Mogu reći da jedem sve, ali u određenim granicama. Razvrstala sam namirnice te mislim da je to pravilo broj jedan pri unosu hrane u organizam. Nisam se puno toga odrekla jer slatko nikad nije bilo na mojoj listi, a sve ostalo je ostalo isto', ispričala je Sandra.