NOVA AMBASADORICA

Sandra Perković nikad nije izgledala bolje

20.10.2015 u 12:23

  • +7

TAG Heuer

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec

Bionic
Reading

Sandra Perković, aktualna olimpijska pobjednica, europska prvakinja i svjetska viceprvakinja u bacanju diska, te gimnastičar Marijo Možnik, aktualni europski prvak, postali su novi ambasadori švcarskog proizvdođača satova Tag Heuer za Hrvatsku

Naša uspješna atletičarka zablistala je u novoj kampanji ovog poznatog brenda, a mora se priznati da nikad nije izgledala bolje. Sandra se trenutačno priprema za nadolazeću sezonu, dok je druga zvijezda kampanje, gimnastičar Mario Možnik, svoje intenzivne pripreme već obavio, a sad ga čeka nastup na Svjetskomprvenstvu koje se od 23. listopada održava u škotskom Glasgowu. Natjecanje na Olimpijskimigrama, iduće godine, ovo dvoje uspješnih sportaša odbrojavat će uz Tag Heuersatove.

Glavni slogan Tag Heuera koji glasi #DontCrackUnderPressure odražava i filozofiju ovo dvoje vrhunskih sportaša koji se ne slamaju pred pritiskom tijekom natjecanja. Globalni ambasador ovog luksuznog švicarskog brenda satova je najuspješniji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo koji je ovoga ljeta, mjesec dana prije početka nove nogometne sezone, snimio novu kampanju za Tag Heuer.


Tag Heuer je švicarski avangardni proizvođač satova još od davne 1860. Brend je obilježio povijest proizvodnje satova, pogotovo na polju luksuznih mehaničkih kronografa s vrhunskom točnošću s kojim se rijetki mogu mjeriti. Modeli za 2016. godinu otkrivaju novu dinamiku i u smislu vremena koje se kreće jako brzo i potpuno izmijenjenog okoliša.