MODNI VREMEPLOV

Sandra Bullock slavi 56. rođendan: Prisjetimo se njenih najboljih modnih izdanja s crvenog tepiha

26.07.2020 u 14:28

Bionic
Reading

Oskarovka Sandra Bullock danas slavi svoj 56. rođendan. Slavna lavica sve je očarala svojom ljepotom u akcijskoj trileru 'Brzina' kada je njezina karijera krenula uzlaznom putanjom. Iako 'gazi' pedesete, mnogi će se složiti da ne izgleda ni dan starije otkako se prvi put pojavila na malim ekranima. Mnogi je s punim pravom dandanas smatraju jednom od najljepših žena u Hollywoodu, a i njezine modne greške možemo pobrojati na prste jedne ruke

Proslavila se sredinom 1990-ih ulogama u filmovima 'Brzina' i 'Dok si spavao'. Već tada je bilo jasno da je Hollywoood dobio novu miljenicu. Uskoro je njezina pojava na crvenom tepihu postala sasvim normalna stvar, a rijetko kad je svojim modnim izborima razočarala modne kritičare.

Lijepa dobitnica Oscara za najbolju glumicu i Zlatnog globusa za najbolju glumicu u drami za ulogu u filmu 'Priča o prvaku' svakim svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu izmami uzdahe.

Gotovo uvijek nepogrešiva glumica svoje je stajlinge tijekom godina mijenjala ovisno o neizbježnim aktualnim trendovima, no uvijek je zadržala svoju prepoznatljivu modnu estetiku koja se bazira na vrlo ženstvenom i elegantnom stilu.

Iako se u mladosti držala provjerenih modnih kombinacija, s godinama je itekako poradila na svom stilu pa je se sve češće može vidjeti u odvažnim stajlinzima s pomakom. Prisjetimo se samo njezine vatreno crvene haljine u kojoj je zračila seksepilom na premijeri filma 'Bird Box' u prosincu 2018. ili colorblock šljokičaste haljine s dubokim dekolteom u kojoj je plijenila pažnju na premijeri filma 'Oceanovih osam' u lipnju iste godine.

Zavirite u galeriju i podsjetite se Sandrinih najboljih stajlinga s crvenog tepiha.

  • +24
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia