preslatka djevojčica

Iznenadila javnost: Sandra Bullock pokazala kćer Lailu koju je posvojila prije pet godina

11.05.2020 u 18:06

Bionic
Reading

Glumica Jada Pinkett Smith, supruga Will Smitha, zajedno s majkom Adrienne Banfield-Norris te kćerkom Willow Smith prije dvije godine je pokrenula talk-show 'Red Table Talk' u kojem tri generacije razgovaraju o raznim temama s gostima. U posljednoj je gostovala Sandra Bullock, naravno, putem video poziva zbog situacije koju je uzrokovala pandemija koronavirusa. Poznata oskarovka je uspjela iznenaditi i Jadu i publiku u trenutku kada je pozvala kćer da joj se pridruži

'Imam ovdje nekoga tko želi nešto reći April', rekla je Sandra Bullock i u tom se trenutku pojavila osmogodišnja Lalila. Htjele su zahvaliti medicinskoj sestri April za naporan i težak rad uložen od početka pandemije. 'Hvala April za sve što radiš za ostale, čuvaj se', poručila je Lalila koja je s majkom sjedila u kuhinji. Djevojčica je raznježila sve, a slavna oskarovka je rekla kako je Laila njezina superjunakinja koja će zaštiti cijelu obitelj.

Do sada nitko nije vidio Lailu u javnosti. Bullock ju je usvojila 2015. godine, a prije njega sina Louisa 2010. godine. U jednom od intervjua izjavila je da su joj posvojenja bila najbolje odluke koje je donijela u životu.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, Sandra nije imala sreće u ljubavnom životu koji joj je zadao teške udarce. U ranim 90-ima hodala je s glumcem Tateom Donovanom, a ljubavi je došao kraj 1995. godine, iako su bili zaručeni. Utjehu je našla u Matthewu McConaugheyju, a njezinom bivšem zaručniku osmijeh je na lice vratila 'prijateljica' Jennifer Aniston.

Osim s Tateom i Matthewom, Sandra je ljubila i Ryana Goslinga, a 2005. godine udala se za buntovnika Jesseija Jamesa. Bili su u braku do 2010. godine, a razveli su se nakon što ju je prevario. Glumica ne voli iznositi puno iz privatnog života u javnosti, a dugo je skrivala i da je u sretnoj vezi s fotografom Bryanom Randallom od 2015. godine.