MODNI ISKORAK

Sandra Bullock pokazala zavodljivu stranu na gradskim ulicama

18.12.2018 u 12:46

Bionic
Reading

Njezin novi film 'Bird Box' ovog petka bit će premijerno prikazan na Netflixu, a početak tjedna glumica Sandra Bullock u povodu svjetske promocije filma označila je dvama upečatljivim stajlinzima na ulicama New Yorka

Uoči gostovanja u emisiji slavnog Stephena Colberta, 54- godišnja glumica Sandra Bullock na ulicama New Yorka pozdravila je mnoštvo obožavatelja u trendovskom izdanju kojim je dominirala efektna bunda od umjetnog krzna boje senfa.

  • +11
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za ovaj topli odjevni komad zaslužan je njujorški brend Apparis, specijaliziran za stvaranje luksuznih komada od umjetnog krzna, a njime je naglasila crnu košulja-haljinu ukrašenu sitnim točkastim uzorkom, dok je njezin značajan prorez otkrivao nošenje visokih čizmi iznad koljena.

Samo par sati kasnije, zanimljivu haljinu ukrajinskog brenda Elenareva s efektnom bundom i čizmama iznad koljena Sandra je zamijenila novim, vatreno crvenim izdanjem ususret svečanoj njujorškoj premijeri filma 'Bird Box'.  

Svečanu kombinaciju u duhu nadolazećih blagdana, Sandra je kreirala zavodljivim modelom crvene haljine s potpisom australskog dizajnera Martina Granta, a posebno se isticala debelim naramenicama svezanim oko vrata i naboranom tkaninom svile koja je činila efekt velike mašne.

Zavodljivu haljinu s vrtoglavo visokim štiklama Christiana Louboutina i minijaturnom bundom od umjetnog krzna, Sandri je sugerirala stilistica Elizabeth Stewart zaslužna za brojna izdanja dama poput glumica Cate Blanchett, Julie Robert i Jessice Chastain.