top izbor

Samo su jedne crne gležnjače: Ovaj model apsolutni je klasik nosiv baš uvijek, a dostupan po dobroj cijeni

11.12.2022 u 16:04

Bionic
Reading

Crne gležnjače stilski su najsvestraniji model obuće koji možete imati u ormaru za zimsku sezonu. Idealan su odabir za svaku priliku i sjajno će pristajati uz gotovo svaki stajling, a moguće ih je pronaći i po poprilično pristupačnim cijenama. Ovo su modeli koje se svakako isplati imati u ormaru

Jedan od najvećih klasika među čizmama - crne gležnjače s petom pomalo robusnog izgleda - ne samo da se svake sezone reinterpretira na modnim pistama, već se može nositi cijele godine. Zahvaljujući velikoj raznolikosti, postoji ponešto za svačiji ukus: glatka ili lakirana koža, špic ili zaobljeni vrh, platforma ili blok-peta… Uz to, ove čizme ne samo da izgledaju cool, već su zahvaljujući široj peti i udobne, tako da ih zaista možete nositi 24 sata dnevno.

Bilo u kasno ljeto, umjesto sandala s remenčićima, uz traper hlačice, bilo u jesen u chunky stilu s debelim potplatima uz maksi haljinu... Bezvremenska silueta i neutralna boja osiguravaju da ove gležnjače uvijek dobro izgledaju.

Trendovi se mijenjaju, a s njima i poželjni krojevi, modeli i boje, no crne gležnjače uvijek su dobar izbor jer su bezvremenske, cool i chic u isto vrijeme.

Nijedna vrsta obuće nije tako svestrana i laka za kombiniranje kao crne gležnjače – ako želite biti poput izvorne Parižanke, posegnite za klasikom s trapericama i sakoom, za elegantne večernje izlaske tu je kombinacija s jednostavnom crnom haljinom, za poslovni dnevni look ništa ne izgleda tako dobro kao ultratrendi hlače širokih nogavica s uskim gležnjačama, a o kombinacijama s pletenim haljinama koje obožavamo zimi ne treba puno ni govoriti.

Gležnjače pokrivaju vrlo širok izbor modela, stoga je i mogućnost izbora jako velika. Jedini kriterij koji treba biti zadovoljen je da se gornji dio spušta do gležnja i ne seže više od sredine potkoljenice.

Birajte između uvijek omiljenih čizama Chelsea, onih klasičnih, onih s većom petom, trenutno hit modela sa zadebljanim robusnim potplatom, čizama s uzbudljivim detaljima kao što su zlatne kopče... – mogućnosti kombiniranja su bezgranične.

  • +15
Crne gležnjače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije