USUSRET BLAGDANIMA

Ove ženstvene cipele idealne su za svečane prigode i svaki će stajling podignuti na višu razinu

14.12.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Nakon što je pandemija utjecala na sva društvena događanja, uključujući tradicionalna blagdanska druženja, ove ih godine zasigurno neće nedostajati

Mjesec prosinac uvijek je u znaku bezbrojnih partyja pa ukoliko ćete i vi pohoditi takva događanja, treba osmisliti i odgovarajuće stajlinge.

Ako su i vama dojadile salonke ili sandale na petu kao neizbježan modni dodatak za svečane prigode, unazad nekoliko sezona apsolutni su must have zavodljive i upečatljive natikače na petu, a svaku će modnu kombinaciju zaokružiti na najbolji mogući način.

  • +3
'Mule' natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bez obzira nosite li ih npr. s kožnim ili baršunastim hlačama ili u kombinaciji s topom i suknjom ili haljinom, ovakav tip obuće dat će onu notu posebnosti svakom stajlingu, a kako u prvi plan ističu stopala, pozabavite se na vrijeme i njihovom njegom jer je taj osjetljivi dio tijela izuzetno sklon isušivanju, posebno tijekom jesensko-zimskih mjeseci.

Modele natikača odlikuje prepoznatljiv dizajn nadahnut šlapama, no njihovom daleko glamuroznijom varijantom, a svojim izgledom savršeno se uklapaju u svakodnevni, poslovni i večernji izgled.

LASKAVOG EFEKTA

Zvijezda na crvenom tepihu: Selena Gomez zabljesnula u haljini zavodljivih proreza

Pogledaj galeriju

Upravo se za takav tzv. mule model odlučila i Selena Gomez, uspješna glazbenica, poduzetnica i glumica, uparivši upečatljive natikače s divnom haljinom u boji burgundca, a ovaj je stajling zaokružila torbicom s potpisom prestižne francuske modne kuće YSL.

Svestrane natikače odlično su rješenje za dnevne ljetne stajlinge, ali i svečane prigode, te će bez greške nadograditi svaki look i priskrbiti vam brojne komplimente. Stoga nećete pogriješiti ako se odlučite za takav model i za nadolazeće božićno-novogodišnje prigode.