senzacionalno izdanje

Samo netko s ovakvim tijelom može ovo nositi: Tatjana Dragović izgleda fenomenalno u haljini koja ne trpi nesavršenosti

27.06.2022 u 09:15

Bionic
Reading

Bivša manekenka Tatjana Dragović za važna pojavljivanja redovito bira stajlinge koji privlače pažnju, a u znaku najnovijih trendova zablistala je u minijaturnoj haljini s prorezima i mnoge, doslovce, ostavila bez riječi

Cut out haljinama od prošle godine uzlaznom putanjom raste popularnost, a zaljubljenice u modu vrlo rado ih nose. I dok neke posežu za suptilnijim verzijama, midi ili maksi duljine te s prorezom na ramenu ili na struku, neke hrabro odabiru znatno izazovnije varijante. Jedna od njih je Tatjana Dragović čija posljednja objava na Instagramu nije mogla proći nezamijećeno.

Za večernji izlazak ovog puta je odabrala minijaturni model popularne cut out haljine. Kratka i uska, haljina je bila ukrašena upečatljivim prorezima na području dekoltea i tako u prvi plan stavila sve Tatjanine atribute.

Vrlo jednostavnu, a tako efektnu kombinaciju Tatjana je zaokružila salonkama sa špic petom i vezanjem oko gležnja dok je dugu kosu raspustila. Izgledom koji pomalo priziva modni duh 90-ih, čiji su trendovi posebno u fokusu ove sezone, Tatjana je dokazala da klasična zavodljivost male crne haljine baš nikada ne blijedi.

  • +21
Haljine s prorezima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bivša manekenka na društvenim mrežama redovito izaziva pomutnju svojim fotografijama koje u pravilu uvijek otkrivaju i sjajne modne kombinacije. Iako se već dulje vrijeme ne bavi manekenstvom, Tatjana još uvijek jako dobro zna što je u trendu, a sudeći prema izdanju u haljini koja ne trpi savršenosti bez problema bi mogla i prošetati modnom pistom.

Inače, Tatjana rado odabire izazovne krojeve, a ovo nije bio prvi put da je posegnula za haljinom s izrezima. Nedavno je na jednom tulumu zablistala u doista upečatljivoj i vrlo izazovnoj haljini s prorezima koja je malo toga prepuštala mašti. Nema sumnje, male crne haljine i Tatjaninoj izvedbi poprimaju posve drugu dimenziju.

  • +2
Tatjana Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL