U IZOLACIJI

Sami svoji majstori: Evo kako izgleda kad se slavni prime frizerskih škara i boja

27.03.2020 u 21:26

Bionic
Reading

Obzirom da je čak trećina čovječanstva trenutačno u izolaciji kako bi se spriječilo širenje koronavirusa, a frizerski saloni su zatvoreni do daljnjega, svi se moraju snaći najbolje kako najbolje znaju, uključujući tu i mnoge zvijezde

Boravak u izolaciji i preporučeno socijalno distanciranje kao mjere sprječavanja širenja koronavirusa koji je paralizirao svijet, zahtijeva i puno snalažljivosti osobito kad se radi o beauty tretmanima.

Neki poput glumice Helen Mirren s time neće imati problema jer je ona ranije otkrila kako se sama šiša, a kraljica burleske Dita Von Teese u jednom je ranijem intervjuu otkrila kako se godinama sama frizira i boji kosu.

I dok neki poput Foxove voditeljice Ainsley Earhardt zapomažu kako će sad na frizuru ili manikuru, što je izazvalo brojne negativne komentare, mnogi su se slavni odlučili za beauty tretmane u vlastitom domu.

  • +3
Slavni koji se sami friziraju Izvor: Profimedia / Autor: ADW / Goff Photos / Profimedia

Kako je u ovom trenutku odlazak na frizuru ili kod kozmetičara neizvediv, poznate zvijezde su se odlučile postati sami svoji majstori te su se primili posla kako bi osvježili frizure.

Glumica Teri Hatcher, najpoznatija po ulozi u 'Kućanicama', godinama sama boji sijede kod kuće, a na Instagramu je podučila fanove kako to mogu sami najbolje napraviti.  

Boju je u svojem domu, osvježila i njezina mlađa kolegica, Elle Fanning.

U svojem domu sami su se 'isfrizirali' i Pink i njezin suprug, a glazbenik Blake Shelton na Instagramu se odlučio za nešto sasvim drukčije - najavio je kako će odsad uzgajati 'fudbalerku' dok ne završi izolacija.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Quarantine diaries

Objavu dijeli P!NK (@pink)

Zvijezda 'Osvetnika' Chris Evans ošišao je svog mlađeg brata Scotta, a Kyle Richards iz showa 'Real Housewives of Beverly Hills', koja se sa sijedima bori od 25 godine, ovih se dana prihvatila boje i četkice.