modnA POSLASTICA

Sama je sebi najbolja reklama: Victoria Beckham zablistala u laskavom stajlingu iz vlastite kolekcije

02.05.2022 u 12:23

Bionic
Reading

Bivša spajsica a danas uspješna modna dizajnerica, Victoria Beckham, pripremila je novu poslasticu za ljubiteljice svojih elegantnih kreacija. Poput Posh Spice persone iz 90-ih, Victoria je nanovo prigrlila pripijene, crne komade predstavivši ih kroz novu, ready-to-wear kolekciju

U glavnom fokusu njezine nove kolekcije naziva VB Body nalaze se komadi za oblikovanje tijela, a kako neki od njih izgledaju u praksi otkrila je svojoj vojsci pratitelja na Instagramu.

Podsjetivši brojne na vrijeme glazbene vladavine spajsica, Victoria je spremno pozirala u pripijenom topiću na jedno rame u paru sa suknjom dužine midi – kombinaciji koja djeluje poput laskavog modela male crne haljine.

Govoreći o svojoj novoj kolekciji, 48- godišnja dizajnerica izjavila je kako ‘slavi ženski oblik i osnažuje žene da se osjećaju kao najbolja verzija sebe’.

Kolekcija ‘VB Body’ sadrži sedam silueta i dolazi u klasičnim zemljanim nijansama brenda Victoria Beckham –– crnoj, bijeloj, rumenoj i čokoladno smeđoj –– s povremenim prodorom boja poput živopisne crvene nijanse.

  • +4
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia