DOSTOJANSTVENO STARENJE

Salma Hayek ponosno pokazala sijede pramenove

04.02.2019 u 10:37

Bionic
Reading

Meksička glumica Salma Hayek s pravom nosi titulu jedne od najljepših dama u Hollywoodu, a nakon niza bikini izdanja predstavljenih na Instagramu ovoga puta s ponosom je istaknula svoje sijede pramenove

Stav ove slavne 52- godišnje glumice prema godinama i starenju je osvježavajući, pogotovo prema holivudskim standardima. Iako se nekad užasavala starenja, godine je više ne brinu jer smatra da je pred njom jedno jako produktivno razdoblje.

Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Pedesete su super godine, vrijeme kad možemo biti produktivne i sretne i ne osjećati se limitirano. Shvatila sam da još uvijek mogu biti lijepa i atraktivna i s 50. Zadovoljna sam svojim životom', svojedobno je izjavila Salma, a svoje mnogobrojne fanove na Instagramu ovoga je puta oduševila selfie fotografijom na kojoj ponosno ističe sijede pramenove a sudeći po pozadini navedenu fotografiju snimila je tijekom odmora u tropskim krajevima.

Salma je svojedobno izjavila da se nikad nije podvrgavala plastičnim operacijama ni botoksu te da nije probala čak ni kemijske pilinge ili mikrodermoabraziju.

  • +9
Salma Hayek i Francois Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'U prošlosti, kad sam se pokušavala zamisliti kako ću izgledati i kakav će moj život biti u ovoj dobi, bila sam prestrašena. Zamišljala sam se starom, no danas mislim da izgledam sasvim OK i zadovoljna sam svojim izgledom. Godinama su žene slušale groznu laž da je pedeseta godina kao pad s ruba stijene. Toliko dugo smo slušale i vjerovale da smo gotove u toj dobi i predale smo se tom mitu', rekla je lijepa glumica.