CARMEN GIMENO

Sako i hlače cvjetnog uzorka s tenisicama? Ovakva razigrana modna kombinacija pun je pogodak

04.10.2021 u 17:50

Bionic
Reading

Španjolska modna ikona i jedna od najpoznatijih pedeset plus influencerica Carmen Gimeno, nikad ne griješi kad su u pitanju modne kombinacije, a ne libi se ni naizgled nespojivih stilskih rješenja

Njezin je Instagram profil 'rasadnik' fantastičnih modnih kombinacija i uvijek iznova uspijeva oduševiti svojim modnim kombinacijama koje su prava inspiracija.

Sjedokosa Španjolka s genijalnim osjećajem za stil ovoga je puta ponovno dokazala kako joj slaganje fantastičnih stajlinga itekako ide od ruke.

  • +14
Trendi sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Stilisti uvijek ističu kako tajna stajliš outfita nije u skupocjenim krpicama od glave do pete, već u pametnoj kombinaciji high street brendova i skupih komada.

Baš poput njezine sunarodnjakinje kraljice Letizije, i Carmen voli trendi kombinacije s potpisom svima dostupnog Manga pa je outletu popularne trgovine pronašla odličan sako i hlače neodoljivog cvjetnog uzorka te odgovarajući top.

Efektno ženstveno odijelo spojila je s tenisicama, a ovaj je ležerni stajling podignula skupocjenom torbicom s potpisom luksuznog talijanskog brenda Gucci.

Ležerni bob i sunčane naočale podigli su ovaj razigrani outfit koji je modna ikona sa srebrom u kosi dodatno naglasila i crvenim ružem.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu pak ispričala da se nije nikad nadala uspjehu na društvenim mrežama.

'Iznenadila sam se koliko me je ljudi počelo pratiti i zahvalna sam na tome. Mislim da je ključni trenutak bio i kad sam odlučila prestati bojati sijedu kosu što se jako svidjelo mnogima. Bio je to oslobađajući trenutak za mnoge druge žene. Potaknula sam ih i ohrabrila', rekla je Carmen koja i sa skromnim budžetom slaže genijalne modne kombinacije.