CARLA BRUNI

Uski kombinezon sjajno joj pristaje: Bivša prva dama na dva događanja zablistala u identičnom stajlingu

29.09.2021 u 09:40

Bionic
Reading

Novo izdanje pariškog Tjedna mode u punom je zamahu. Modna kuća Saint Laurent ovog je utorka predstavila svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto, a u čast slavnoga Thierryja Muglera otvorena je izložba u pariškom muzeju umjetnosti. Oba događanja u crnom kombinezonu svojom pojavom uveličala je bivša prva dama Francuske, Carla Bruni

Supermodel 90-ih, kantautorica i bivša prva dama Francuske tradicionalno plijeni pozornost gdje god se pojavi, a tako je bilo i na novom izdanju pariškog Tjedna mode.

  • +5
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: Ampilhac Mireille/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Modnu reviju Saint Laurenta, ali i izložbu slavnoga Thierryja Muglera, 53- godišnja Bruni nije željela propustiti.

Iako se dame iz svijeta slavnih oduvijek trude preodjenuti u situacijama kada prisustvuju na nekoliko događanja u danu, isto se ne može reći za Carlu Bruni.

U duhu francuske nonšalancije, Bruni je na modnoj reviji i izložbi osvanula u identičnom izdanju – pripijenom, crnom kombinezonu koji je posebnim učinila s modnim dodacima.

  • +3
Poznate dame na otvaranju izložbe 'Thierry Mugler: Couturissime' Izvor: Profimedia / Autor: SERGE ARNAL / STARFACE / PROFIMEDIA

Remen s glomaznom, zlatnom kopčom naglasio je njezinu skladnu figuru, dok je V-izrez dekoltea na kombinezonu ukrasila ogrlicom zanimljivog privjeska.

Svojim izdanjem na pariškom Tjednu mode, Bruni je potvrdila kako i dalje uživa u posvjetljenom izgledu svoje prirodno smeđe kose, a s novom bojom kose javnost ju je premijerno ugledala na ovogodišnjem izdanju venecijanske Mostre.

  • +2
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: VR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia