SEKSI S PIŠTOLJEM

Sado-mazo izdanje Evan Rachel Wood

16.04.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Mlada glumica Evan Rachel Wood, poznata po vezi s kontroverznim glazbenikom Marilynom Mansonom, osvanula je u novom magazinu GQ u provokativnim sado-mazo pozama. Crno donje rublje, samostojeće čarape, pištolj, stolica i konopi, samo su neki rekviziti koji su odlično poslužili ovom seksi snimanju

Nekoć slatka 21-godišnja djevojka pretvorila se u goth, vamp ženu, kojoj psiho, sado-mazo i pomalo pin-up izgled, u kombinaciji s bijelom puti, odlično pristaje. Evan Rachel Wood, djevojka koja uvijek pomiče granice, i ovoga je puta uspjela iznenaditi.

Svojom vezom s Marilynom Mansonom punila je tabloide, a izjavila je kako je uz njega puno naučila te da je bio uz nju i u najgorim i najboljim trenucima. Čini se da ju je i naučio kako koristiti vlastiti seksipil na pomalo zastrašujući način. Pištolj, koji joj je bio rekvizit na snimanju, svakako pridonosi dramatici.

Nakon raskida s Marilynom pisalo se da je u vezi s Mickeyjem Rourkeom, no demantirala je novinske napise i izjavila da joj takva nagađanja idu na živce.

Mlada glumica radila je i s Woodyjem Allenom na filmu 'Whatever Works'. 'Ako on misli da ste savršeni za ulogu, dopustit će vam da radite što god želite', rekla je glumica o radu s Woodyjem.