FASHION GURU

Sada znamo da Davor Meštrović voli i što veće logotipe, a njegov pomalo kicoški look i ta kopča remena zahaklana za gumb hlača upadaju u oči

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 27.09.2021 16:22
  • Objavljeno 27.09.2021 u 16:22
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Zagrebačku premijeru predstave 'Je l' tako, Zorane?', nastalu pod autorskom palicom Tanje Mravak, nisu željela propustiti brojna poznata lica poput HRT-ovog voditelja Davora Meštrovića, čiji je stajling upao u oči Fashion Guruu

Prvo lice emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' već znamo zbog njegovih čudnih komentara na televiziji, znali smo i da pati na odjeću, a sada vidimo da voli i što veće logotipe.

Shvatio bih da je njegova gospođa zaluđena brendovima, ali njezina skladna estetika pored njega je izraženija. Njegov pomalo kicoški look, to jest igrača pola, i ta kopča remena zahaklana za gumb hlača upadaju u oči.

Ne znam kojem stilu ovo pripada, po cipelama rekao bih Talijanima, ali kada pogledam ostatak izdanja, nekako mi ne drži vodu. Sva sreća da je uz njega lijepo i primjereno za kazalište odjevena supruga.

zaljubljeni i sretni

[FOTO] Do poroda je dijeli još jako malo: Monika Olujić ex Kravić u prvom javnom izlasku sa suprugom

Pogledaj galeriju
23

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.