ležerna elegancija

Sa potpeticom ili bez nje, ovog ljeta nose se natikače, a ove su najljepše

21.06.2023 u 10:23

Bionic
Reading

Slip-on sandale simbol su ležerne elegancije ovog ljeta, a ove stilski dotjerane natikače bit će vjerne pratiteljice svih ljetnih stajlinga. I da, u ovom slučaju nije 'osuđeni' na potpetice - odlično izgledaju i u ravnoj verziji

Slip-on sandale odnosno natikače predstavljaju modni trend koji je lako nositi čak i u svakodnevnim izlascima. Današnja moda dolazi s premisom udobnosti i praktičnosti.

Više nije dovoljno samo cool izgledati već se tako želimo i osjećati. Ovaj stilski pokret traži od kreativaca pronalaženja kompromisa, točku gdje trendovi daju prostor udobnosti i nosivosti. Filozofija 'manje je više' odličan je primjer da redukcija ne znači manje udobnosti, manje luksuza ili manje elegancije.

Doista, paradoks je da se tihi luksuz manifestira kroz sintezu i odsutnost loga. A zastupa praktične dodataka koji idu uz sve zahvaljujući bezvremenskom dizajnu i korištenju neutralnih boja. Slip-on sandale amblem su ovog stila: sa ili bez pete, postale su nezaobilazni ljetni trend.

Riječ je o ljetnim cipelama koje nemaju remen i trakice pa se mogu obuti bez problema čak i u žurbi: 'istaknuta' i 'bezbrižna' moda koja esencijalnost mode spaja s praktičnošću nošenja što ove cipele čini spojivim uz sve.

Sa širokim remenom ili više remenčića koji imaju funkciju držanja rista, ove sandale postale su osnova ljetne garderobe: u gradu uz traperice ili hlače mrkva kroja, na odmoru uz kratke hlače i sve vrste haljina od mini i lepršavih, preko širokih i midi krojeva pa do maksi verzija.

Dok čekate sniženja, bacite oko na najljepše natikače za ljeto 2023. Tu su modeli s malom petom, ali i s vrtoglavim potpeticama, minimalnim remenčićima za interpretaciju stila tihog luksuznog, štikle s efektom iznenađenja poput legendarnih Loewe modela, te pletene verzije koje obožavaju fashionistice.

  • +19
Slip-on sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo