proljetni stil

S torbicama u ovim trendi nijansama jednostavno ne možete pogriješiti

22.03.2023 u 14:25

Bionic
Reading

Modni stručnjaci izdvojili su boje torbica koje dominiraju najnovijim dizajnerskim kolekcijama te će postati prevladavajući trendovi ovog proljeća

Predvidjeti koje će boje biti hit u nadolazećoj sezoni nikad nije lak zadatak za modne stručnjake. Ipak, oni tvrde da su najnovije dizajnerske kolekcije pokazale u kojem će smjeru ići proljetni trendovi te da će, kada je riječ o torbicama, u narednim mjesecima prevladavati nekoliko očaravajućih nijansi.

Od neutralnih nijansi prikrivenog luksuza do elegantne žarko crvene pa od metalnih i traper nijansi do suptilnog nastavka dopaminskog odijevanja - ovo su boje torbica koje ne želite zaobići ovog proljeća!

Neutralne nijanse prikrivenog luksuza

Neutralne nijanse poput tamno smeđe, bež, maslinasto zelene i krem trenutno su jedan od glavnih trendova. Ovakvu popularnost uživaju zbog lakog uklapanja sa svakim outfitom i činjenicom da dolaze s primjetnom dozom chica. Posebno ako se, umjesto klasičnih, odlučite za modele s upečatljivim dizajnom, dimenzijama ili teksturama!

Crna je uvijek 'in'

Jedna od torbica koja je u potpunosti zaludila modne ovisnice je najnoviji tote model iz kolekcije Saint Laurenta u crnoj boji. Gotovo da ne postoji 'It' djevojka koja ju nije ponosno nosila ove sezone, a s obzirom na za mnoge nedohvatljivu cijenu od preko 4100 eura, brojne fashionistice odlučile su ovaj trend kopirati noseći slične tote torbice drugih brendova u istovjetnoj crnoj boji koja se, dokazano, nosi ovog proljeća.

Ako ste u potrazi za svojom crnom torbicom od koje se nećete odvajati u narednim mjesecima, Zara ima impresivnu kolekciju cjenovno pristupačnih komada koji se ističu besprijekornim dizajnom. Istina, nije kao Saint Laurent, ali ni s njima nećete pogriješiti!

  • +7
Zara crne torbice Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Žarko crvena za dozu elegancije

Označena kao 'starija sestra Barbiecore trenda', žarko crvena nalik boji rajčice upečatljiv je trend koji dolazi s većom dozom elegancije. Ove sezone gotovo da ne postoji dizajnerska kolekcija koja se ne može pohvaliti barem jednim komad ove upečatljive nijanse koja će biti pravi statement komad svakog outfita u neutralnim tonovima.

Ne možete pretjerati s nijansama trapera

U 2023. godini vrijedi jasno pravilo - ne možete pretjerati s količinom trapera koji ćete uvrstiti u svoj stajling. Pa, zašto ne primijeniti ovo pravilo i na torbice?

Modne piste pokazale su nam kako će upravo torbice u nijansama traper plave biti jedan od najvećih hitova ovog proljeća koji će poslužiti kao najefikasniji način da oživite svaki basic outfit.

  • +4
Zara traper torbice Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Metalne boje oživjet će svaki stajling

Torbice, cipele, remeni i drugi dodaci oduvijek su dobrodošli u metalnim verzijama, a to definitivno vrijedi i ovog proljeća. Torbice metalnog dizajna same po sebi će oživjeti svaki stajling, a uparene s trendi parom balerinki ili mokasinki s metalnim elementima činit će apsolutno pogođenu modnu kombinaciju.

Pastelne nijanse umjesto dopaminskog odijevanja

Od Jilla Sandera do Fendija, dizajneri pokazuju kako ovog proljeća vraćaju naglasak na nježne pastelne boje koje dolaze kao nešto suptilniji nastavak prošlosezonskog velikog hita dopaminskog odijevanja. U svakom slučaju, koju god nijansu odabrali iz ove vesele palete, sam pogled na ovakvu efektnu torbicu garantirano podiže raspoloženje!