LEPA BRENA:

S teškim se trenucima moramo znati nositi

27.09.2013 u 14:23

Bionic
Reading

Najveća balkanaska zvijezda Lepa Brena u intervjuu za 24 Express otvoreno govori o obitelji i bolnim trenucima

Lepa Brena uskoro će obilježiti 35 godina karijere, za koju kaže da je satkana od posebnosti. Ipak, kaže da joj karijera bez obitelji ne bi puno značila.

'Ništa vam ne znači karijera ako djecu ne izvedete na pravi put. Ne mogu pjevati ako doma nešto ne štima. Niti mogu biti sretna kad na poslu nešto nije kako treba. Svakoj poslovnoj ženi važno je da svi segmenti njezina djelovanja budu zadovoljeni. Kad smo ispraćali sinove, nosila sam se time da je to za njih pravi put, jer su oni od malena odgajani da budu građani svijeta', izjavila je.

Na pitanje je li požalila što davnih godina nije upisala medicinu, kaže: 'Ne, ja liječim pjesmom, a za to ne treba recept.'


A gdje su završili skupocjeni kostimi koje je nosila tijekom godina? 'Dugo godina sam ih sve uredno skladištila kod mame u Brčkom i onda je netko provalio u stan pa više nemam ni jedan jedini kostim iz osamdesetih. Garderobu koju više ne nosim, uglavnom darujem, jer da čuvam sve što sam ikad odjenula za scenu, trebalo bi mi milijun kvadrata', rekla je glazbena zvijezda.

Progovorila je i o otmici sinova te očevom odlasku. 'Nerado pričam o Stefanovoj otmici. Očev odlazak me je dočekao nespremnom, jer je moj tata živio tiho, a tako je i otišao. Zato mi je i sada teško kad ga se sjetim jer mi jako nedostaje. Svaki čovjek ima neke teške trenutke i što prije nauči nositi se s njima, jednostavnije živi. Život jednostavno mora ići dalje.'