FUNKCIONALNA I CHIC

S razlogom je zaludila trendseterice: Ova je torba imala listu čekanja i prije nego je stigla na police trgovina

22.10.2020 u 14:06

Bionic
Reading

Je li riječ o ruksaku ili o crossbody torbi? Ili je ipak riječ o torbici s drškom koja se nosi u ruci? Sve od navedenog je točno. Ova hit torbica dolazi iz tvornice brenda Senreve i može se nositi na sva tri načina. Upravo je to glavni razlog zbog kojeg je 'Alunna' torbica postala omiljena među trendsetericama i blogericama

Prepoznatljivog dizajna, koji vanjštinom ne odskače od drugih modela torbi s potpisom ovog brenda sa sjedištem u San Franciscu, torbica je dobila na važnosti i prije nego što je lansirana u prodaju. Toliko je oduševila modne ovisnice da je za nju postojala lista čekanja od 2000 ljudi i prije nego što je stigla na police trgovina.

Kako je to pošlo za rukom brendu starom tek četiri godine? Kada su 2016. osnovale svoj brend, modne veteranke Coral Chung i Wendy Wen imale su jasno zacrtan cilj - dizajnirati luksuzne torbe od kvalitetne kože koje će biti funkcionalne i istovremeno chic izgleda.

Senreve se izrodio iz želje za pronalaskom savršene luksuzne torbe. 'Tražile smo nešto što je lijepo i ženstveno, ali i dovoljno fukcionalno da prati našu svakodnevicu. Međutim, otkrili smo da većina dizajnerskih torbi ne pokriva u potpunosti sve naše potrebe pa smo odlučile uzeti stvar u svoje ruke', otkrile su Chung i Wen.

'Alunna' torbica, koja je službeno u prodaju puštena 19. listopada, izrađena je od stopostotne talijanske kože te je dovoljno velika da u nju pohranite sve svoje osnovne potrepštine poput mobitela, kreme za ruke, novčanika, ključeva i ruža. Iako na prvu izgleda kao torbica s ručkom koja se nosi u ruci, po potrebi se u trenu pretvara u crossbody torbu ili ruksak.

Dolazi u dvije veličine - 'Alunna' i 'Alunna Mini', a njezina cijena iznosi 4.130 kuna (veći model), odnosno 3.680 kuna (manji model). Popularna torbica dostupna je na stranici brenda u sedam boja, no do nekih je već nemoguće doći, obzirom da su se rasprodale brzinom svjetlosti.