koncert za valentinovo

Dobro raspoložena Leonarda Lončar pažnju je privukla chic kombinacijom, ali i osmijehom koji sve govori

14.02.2022 u 23:55

Bionic
Reading

Koncert Nine Badrić privukao je brojna poznata lica u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, a u publici se isticala dobro raspoložena Leonarda Lončar koja je uživala u dobro poznatim hitovima i sjajnoj atmosferi, a poglede privlačila sjajnim izgledom

Niti jedno javno pojavljivanje Leonarde Lončar ne može proći nezamijećeno, a tako je bilo i ovoga puta na koncertu Nine Badrić održanog povodom Dana zaljubljenih. Odjevena u traperice i prugasti sako, vrlo jednostavnu i chic kombinaciju Leonarda je izgledala sjajno, a jedan od najvećih ukrasa bio je njezin široki osmijeh. Bivša manekenka i dizajnerica poznata je po svom istančanom modnom ukusu i ženstvenim modnim kombinacijama koje uspješno spajaju klasiku i trendove, ali istovremeno bivaju isprepletene šarmantnim i upečatljivim detaljima.

Tako je i ovog puta Leonarda dokazala da kada se radi o istančanom stilu nije potrebno pretjerivati i komplicirati, a njezino uvježbano modno oko i ovaj put odabralo je komade koji tvore upečatljiv stajling. A vještom oku promatrača nije promaknula i Leonardina osvježena frizura – chic i valovit bob srednje duljine sa šiškama, frizura koja je veliki hit već nekoliko sezona.

  • +26
Koncert Nine Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Iako joj je ovo prvo Valentinovo otkako se razvela od Zvonimira Bobana, Leonarda nije skidala osmijeh s lica, a sudeći prema svemu pred njom je vrlo uzbudljiva godina, a za prošlosti ne žali. 'Prvo sam ja od njega previše tražila, onda je on poslije od mene.... Nije puklo radi treće osobe, nego treće stvari, no ne žalim ni za čim,' izjavila je nedavno za IN magazin.

Nakon povratka u Zagreb Leonarda ima velike poslovne planove. Naime, nedavno je za RTL.hr otkrila kako nakon pauziranja u modnom svijetu uskoro na tržište s poslovnom partnericom Josipom Maslač Petričević planira izbaciti brojne novitete s njezinim potpisom, pa razloga za sreću i uzbuđenje doista ne nedostaje.

  • +4
Leonarda Lončar Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

Podsjetimo, Leonarda Lončar i Zvonimir Boban u svibnju prošle godine obznanili su da se razvode nakon 28 godina braka. Tada je umirovljeni nogometaš otkrio da više ne žive zajedno. Poručio je da će nastaviti zajedno brinuti o njihovo petoro djece, a nakon razvoda već je pronašao sreću s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

Leonarda je nedavno za IN magazin otkrila kako je s nekadašnjim nogometašem, danas šefom nogometa u UEFA-i Zvonimirom Bobanom, bila 32 godine, od čega čak 28 godina u braku, a da danas imaju lijep, indirektan odnos.