VRUĆE U TERETANI

S kojom biste se ljepoticom najradije znojili?

17.05.2013 u 12:16

Bionic
Reading

Iako se većina žena tek na proljeće počinje brinuti zbog bikini sezone, neke naše slavne ljepotice nemaju takvih problema. Renata Sopek, Ivana Banfić, Žanamari, Antonija Blaće i Ana Begić tijekom cijele godine marljivo rade na sebi, a kada se skinu u ljetne odore, na figuri će im pozavidjeti svaka žena. Osim što paze na prehrambene navike, neke od njih se, kako je to slikovito objasnila Žanamari 'ubijaju' u teretani

'Moram vam priznati da se ubijam u teretani i pijem jako puno vode. Nema tu neke posebne tajne', rekla je i u prilog tome objavila fotke s treninga.

Zavidne 'pločice' na trbuhu ponosno je pokazala i Fani Stipković kojoj je teretana postala drugi dom. Fani ništa ne prepušta slučaju pa i u teretanu odlazi upicanjena što nam nije propustila u više navrata i pokazati.

Teško da bi jači spol mogao koncentrirano vježbati uz seksipilnu Ivanu Banfić koja nam je već pokazala kako se koristi spravama u teretani na kojima je 'servirala' grudi. Zahvaljujući disciplini, Ivana ima savršenu figuru, a vojničkom se vježbanju vratila i nakon porođaja. U zimskim mjesecima u Zagrebu radi kao trenerica fitnesa, a ljeto je rezervirano za aktivan odmor u njezinom kampu u kojemu, osim što meditira, zdravo se hrani i pleše - vježba uz šum mora u bikiniju!

Treneru Ive Jerković nije nimalo lako kada preko puta njega stane. Osim što vježba u dekoltiranoj majici u kojoj joj se naziru znojne grudi, na rukama ima boksačke rukavice.

U dobroj je formi i Renata Sopek koja vježba pet puta tjedno kada odlazi u fitnes-centar i kombinira funkcionalni trening s boksom. Pleše i zumbu u čemu najviše uživa njezin dugogodišnji odabranik Sergej.

Fotografirajući svaku svoju vježbu u privatnoj teretani, Nives Drpić pokazala je koliko je gipka. S nevjerojatnom lakoćom Nives je radila špagu na podu i na zidu, a šlag na torti bio je besprijekorno izveden most.

A što znači dobro se oznojiti nakon treninga, zna i Lana Jurčević. Svoje fanove na Facebooku počastila je fotografijom oznojenog dekoltea te napisala 'Ovak se znoji od treninga'.

Rat kilogramima objavila je glumica koja oblikuje tijelo raznim tretmanima, ali i vježbanjem u teretani. Uz osobnog trenera, podulji boravak u teretani i plan prehrane, Ana Begić svoje tijelo dovela je do optimuma.