NEVJEROJATNO

S 50 godina izgleda bolje nego kad je imala 30

29.08.2014 u 10:27

  • +8

Sandra Bullock

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Iako bi Sandru Bullock većina vjerojatno prije okarakterizirala kao simpatičnu i privlačnu nego kao fatalnu seksi ženu, ova 50-godišnja glumica ljepotom može parirati daleko mlađim kolegicama

Zgodna Sandra tijekom karijere je prošla kroz razne faze, pa je tako jedno vrijeme bila plavuša, crvenokosa, brineta i crnka.  I iako su se za nju često lijepili komentari poput onih da se ne snalazi u modi, a i nije baš često bila na listama najbolje odjevenih žena, Sandra kao da je procvjetala u četrdesetima.


Njezini stylinzi za crveni tepih su postali jako hvaljeni, od izbora haljine i cipela do frizura. A iako se Sandra šalila na račun raznih tretmana ljepote pa je tako svojedobno izjavila da će za dodjelu nagrada Oscar 2010. otići na liposukciju, biti na strogoj dijeti i nabaciti engleski naglasak, ne sumnjamo da se podvrgava raznim tretmanima ljepote, prakticira zdravu prehranu i vježba.

Ipak, izgledati kao ona vjerojatno zahtijeva malo truda. Osim toga, čini se da za nju zbilja vrijedi ona da s godinama i samopouzdanjem žene postaju senzualnije i više seksi. Sandra je naime s 50 godina privlačnija nego s 30.