SA SVIM PRISTOJBAMA

Ryanairom u Europu za samo 7 eura

08.03.2011 u 12:11

Bionic
Reading

Putovanje po ovoj cijeni traži više logističke pripreme i raspitivanja kako sa sporednih zračnih luka stići do konačnog odredišta

Željni putovanja došli su napokon do prilike da za uistinu malo novca otputuju prema europskim odredištima. Irska niskotarifna zrakoplovna kompanija Ryanair pustila je u prodaju veću količinu zrakoplovnih karta po cijeni od sedam eura po sjedalu.

Zanimljivo je da su i pristojbe zračnih luka uključene u cijenu karte. Riječ je o kartama u jednom smjeru koje će biti dostupne putnicima na više od 500 Ryanairovih europskih ruta.

Uvjet da se karte domognete po ovoj simboličnoj cijeni jest da je kupite na njihovoj službenoj stranici www.ryanair.com. No, putovanje po ovoj cijeni zahtijeva nešto više logističke pripreme i raspitivanja kako sa sporednih zračnih luka stići do konačnog odredišta jer Ryanair uglavnom leti na manje aerodrome.

Promidžbene cijene od sedam eura za Hrvatsku odnose se na letove iz Osijeka, Pule i Zadra za Frankfurt, iz Pule i Zadra za London te iz Zadra za Düsseldorf.