OSTVARENJE SNOVA

Romantične vjenčanice s domaćim potpisom koje će svi željeti

12.04.2017 u 15:25

  • +7

Nebo kampanja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Iako već sezonama stvara bajkovite kreacije za svaku prigodu, pa i vjenčanja, modna kuća Nebo prvi put predstavlja svoju kolekciju vjenčanica

Modna kuća Nebo poznata je po svom pročišćenom minimalizmu za besprijekornu sofisticiranost, a on je preslikan i u najnovijoj kolekciji vjenčanica. Kampanja 'Doba romantizma' donosi snene i nostalgične prizore.

Spoj elemenata prošlih vremena uz suvremen modni izričaj doveo je do kolekcije koja je istovremeno moderna i uronjena u prošlost, odiše filozofijom romantizma čeznutljive i nadrealne ljepote, a prednost se daje fantaziji i izražavanju emocija. Samozatajna ženstvenost uz dašak drame stil je koji podsjeća na minula vremena u kojima bismo se lako mogle zamisliti kao heroine iz povijesnih romana - odvažne, koketne i strastvene.

Kolekcija izrađena od delikatne svile, birane čipke i efektnog tila odiše dojmom elegancije, djevojačke suzdržanosti i nježnosti, detalji su minimalni, struk je naglašen, a silueta ženstvena i senzualna. Uz razne nijanse bijele, iskorak je u puderastoj ružičastoj ili boji rumenila, u kojoj nabori na haljini izgledaju još nježnije, a cjelokupni dojam upravo je jednostavan i melankolično dražestan.

Oslobođena suvišnih detalja, ova će kolekcija osvojiti one koje jedan od najljepših dana u životu žele provesti nesputane i sretne, no sigurne da su baš one romantične junakinje svog dana.